eldsjal2024_pan

Norwegian spår ökat resande i höst

Norwegian spår ökat resande i höst från Arlanda flygplats.

centrum_artikel_host

Enligt rapporter har bokningarna till södra Europa ökat avsevärt jämfört med förra året, med Spanien som den mest populära destinationen bland svenska resenärer. Norwegian har svarat på den ökande efterfrågan genom att öka kapaciteten till platser som Las Palmas på Gran Canaria. Trots detta finns det många andra förtjusande destinationer i Europa som är redo att välkomna resenärer.

Spanien har traditionellt varit det mest älskade resmålet för svenskar, men intresset för att utforska andra europeiska platser har ökat. Magnus Maursund, kommersiell direktör på Norwegian, säger att resenärer uppskattar deras prisvärda erbjudanden och breda utbud av destinationer.

”Intresset för att resa fortsätter starkt även under hösten, och även om Spanien är det mest populära landet bland svenskar ökar även intresset för andra europeiska resmål. Vi ser fram emot att välkomna resenärer ombord våra moderna och bränsleeffektiva flygplan,” säger Maursund.

För dem som längtar efter sol och värme under hösten erbjuder Norwegian en rad solsäkra destinationer. Förutom Spanien inkluderar deras utbud direktflyg från Stockholm Arlanda till Portugal, Turkiet, Bulgarien, Grekland, Kroatien, Cypern och Frankrike.

Några soliga destinationer som erbjuds direkt från Stockholm Arlanda inkluderar Alicante, Barcelona, Malaga, Mallorca, Gran Canaria, Teneriffa, Pisa, Rom, Sardinien-Olbia, Sicilien-Catania, Sicilien-Palermo, samt Las Palmas på Gran Canaria, som startar i slutet av oktober. Dessutom trafikeras Alicante och Malaga till och med slutet av oktober.

steningekompani_helsida
connys_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

centrum_host_helsida

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

spedition_helsida

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

pantamera_avc_helsida
storemore_helsida
aldreomsorg_helsida
eldsjal2024_helsida

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

outsider_aldreomsorg
stentekompani_outsider
spedition_outsider
nrh_sigtuna
connys
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
storemore_out
eldsjal2024_out
centrum_outsider_host