centrum_panorama_hostshopping

Norwegian ser fram emot återstart på Arlanda

Norwegian är fortsatt påverkade av restriktionerna men ser fram emot att starta igång på Arlanda.

centrum_artikel_host

Norwegian hade knappt 60 000 resenärer totalt sett i hela Norden under april, det är 18 000 färre än förra året i april som också var starkt påverkad av pandemin.
– Pandemin och reserestriktioner fortsätter att påverka driften även om passagerartrafiken ökar jämfört med förra året. Men om Norge och Europa fortsätter att öppna upp så kommer vi se en gradvis ökning av trafiken. Vi anpassar linjenätet löpande beroende på efterfrågan, säger Norwegians koncernchef Jacob Schram.

Bolaget har tio pan i drift främst i Norge. Men senare i maj ska man starta igång på Arlanda.
– Vi hoppas och tror att intresset för att börja resa igen ökar i takt med att allt fler vaccinerar sig och länderna runt om i Europa öppnar upp igen. Vi återupptar ett fåtal linjer från Arlanda i slutet av maj och början på juni och ser fram emot att börja flyga där igen. Vi kommer fortsätta öppna upp fler och fler linjer successivt, beroende på efterfrågan och hur situationen med pandemin ser ut, säger Charlotte Holmbergh Jacobsson, kommunikationschef Norwegian, i ett mail till märsta.nu

connys_helsida
centrum_host_helsida

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

pantamera_avc_helsida
eldsjal2024_helsida
sigtunakampen_helsida

Klart med övertagande av fastigheter från Rikshem

Näringsliv Kommunfullmäktige i Sigtuna har fattat beslutet att godkänna kommunens förvärv av 14 samhällsfastigheter från Rikshem. Dessa fastigheter, som inkluderar LSS-boenden, förskolor, skolor och ett äldreboende, kommer att övergå till kommunens ägo.

mp_helsida_eu
bygdensdag_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
eu_valet_outsider
connys
nrh_sigtuna
mp_eu_outsider
eldsjal2024_out
ridskola_2020_outsider
bygdensdag_outsider
pantamera_out
sigtunakampen_outsider