sap_feb_pan

Norwegian satsar på över 20 destinationer från Arlanda

Med vintern i antågande utökar Norwegian sitt nätverk av direktflyg som förbinder Arlanda med populära destinationer över hela kontinenten.

centrum_artikel_host

Vinterprogrammet, som sträcker sig från slutet av oktober 2024 till och med slutet av mars 2025, syftar till att erbjuda resenärer ett varierat utbud av valmöjligheter för att fly undan kylan och omfamna varmare klimat.

Från Stockholm Arlanda Airport lanserar Norwegian direktflyg till 23 internationella destinationer. Magnus Thome Maursund, kommersiell direktör på Norwegian, uttryckte flygbolagets åtagande att tillgodose svenska resenärers önskemål och erbjuda dem alternativ för att komma bort från den kyliga nordiska vintern.

”Vi fortsätter att flyga till populära destinationer där svenska resenärer kan värma sig medan vintern biter sig fast här hemma. Även nästa vinter erbjuder vi många avgångar till bland annat Gran Canaria, Teneriffa, Alicante, Malaga och Barcelona. Men även storstadsfavoriterna London, Paris, Berlin och Rom får också frekventa avgångar till bra priser,” sade Magnus Thome Maursund.

centrum_host_helsida

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida

SigtunaHöjden prisas med eventpriset

Näringsliv SigtunaHöjdens Lotta Giesenfeld Boman tog emot Stora Eventpriset i samband med Eventmässan tidigare i veckan:- Det är helt klart en fantastisk ära! Jag ser det som ett kvitto på att vi gör rätt saker, gör intryck hos våra branschkollegor, inspirerar och banar väg för andra att satsa på en hållbar framtid, säger Lotta.

Ryanair utökar med två linjer

Näringsliv Ryanair expanderar sitt flygutbud från Stockholm Arlanda Airport genom att lägga till nya linjer till Vilnius i Litauen och den populära ön Rhodos i Grekland.

funkisfest_helsida

Kraftig ökning av flyg till Nordamerika

Näringsliv Stockholm Arlanda Airport kommer att se en betydande ökning av tillgängligheten till Nordamerika när två nya långlinjer läggs till det befintliga utbudet från flygplatsen. Från och med mitten av april kommer både United Airlines och Delta Air Lines att återvända och trafikera linjer från Stockholm Arlanda till Newark och JFK under sommarsäsongen 2024.

skridskodisco_helsida
foraldranatverk_helsida
steningekompani_helsida

WayCup etablerar på Terminal 5

Näringsliv WayCup etablerar sig på Arlanda med ett unikt koncept som skapar en balans mellan njutning och hållbarhet. Bakom detta initiativ står Nordrest och North Way & Co, företag som strävar efter att förbättra framtiden genom innovativa matupplevelser.

Här finns jobben på Arlanda

Näringsliv Swedavia genomförde rekryteringsdag på Arlanda i samarbete med ett omfattande antal arbetsgivare på flygplatserna. Över 30 företag deltog på Arlanda och efterfrågan är stor hos Arlandas aktörer.

Ökad tågtrafik till kombiterminalen i Rosersberg

Näringsliv Efter en ökad efterfrågan från kontinenten har antalet avgångar mellan YILPORT Stockholm Nord och Europa fördubblats, tack vare Spedition Bode och Kombiverkehrs satsning på utökad tågservice. Från och med januari ökar Europapendeln från tre till sex regelbundna avgångar per vecka.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
foraldranatverk_outsider
connys
centrum_outsider_host
funkisfest_outsider
pantamera_out
skridskodisco_outsider
stentekompani_outsider