eldsjal2024_pan

Norwegian rapporterar om ökat resande

Norwegian med stor flotta på Arlanda meddelar att antalet resenärer ökar samtidigt som kabinfaktorn uppgår till 86 procent.

centrum_artikel_host

Norwegians mest populära destinationer är bland annat London, Malaga, Alicante och Barcelona. Nu uppger flygbolaget att trafiken ökat kraftigt och uppgick i juni till 2 miljoner. Dessutom är man nu inne i högsäsongen för flygandet med stort bokningstryck. Från Arlanda rör det sig om 50 destinationer och över hundra om man flyger via Köpenhamn eller Oslo. Bokningarna ser också positiva ut för augusti och september.
– Vi är glada över att kunna erbjuda ett stort och varierat linjenät i sommar, en period då folk reser som allra mest. Det finns ett ökat intresse för resor i Europa så med fler linjer och fler avgångar än förra sommaren ser vi fram emot att önska svenska resenärer välkomna ombord, säger Magnus Maursund, kommersiell direktör på Norwegian.

aldreomsorg_helsida
pantamera_avc_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

centrum_host_helsida

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

spedition_helsida

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

storemore_helsida
steningekompani_helsida
eldsjal2024_helsida
connys_helsida

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
outsider_aldreomsorg
ridskola_2020_outsider
stentekompani_outsider
spedition_outsider
eldsjal2024_out
centrum_outsider_host
storemore_out
nrh_sigtuna
connys