centrum_panorama_hostshopping

Norwegian ökade med nästan 40 procent

Norwegian rapporterar om kraftig ökning av flygtrafiken i november.

centrum_artikel_host

Norwegian som har en större flotta på Arlanda rapporterar om kraftigt ökade resenärssiffror för november, totalt i hela Norden var det 1,4 miljoner passagerare vilket är en ökning med 37 procent. Kabinfaktorn uppgår till nästan 80 procent.
– Vi är nöjda med trafiksiffrorna och resultatutvecklingen. Vi är även glada över att 1,4 miljoner passagerare valde att resa med oss förra månaden. Trots att vi nu befinner oss i lågsäsong ser vi en fortsatt stark efterfrågan på flygresor, särskilt till populära sol- och baddestinationer. Jag är särskilt glad över punktligheten för november som är årets bästa. Det här är ett resultat av våra duktiga och dedikerade kollegor som varje dag gör sitt yttersta för att ta hand om våra kunder, säger Norwegians koncernchef Geir Karlsen.

Norwegian uppger att det är fortsatt stark efterfrågan på flygresor samtidigt som man säkrat 15 procent av bränslet som man behöver under 2023.
– När vi blickar framåt ser vi en fortsatt stark efterfrågan på flygresor och särskilt till varmare breddgrader. Vi lanserade nyligen flera nya linjer till destinationer runt om i Europa och vi ser fram emot att välkomna både passagerare och nya kollegor till en vad vi tror blir en i hektisk sommar 2023, fortsätter Geir Karlsen.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida
connys_helsida
brobygget_2024

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
pantamera_out
fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host
klara_outsider
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider