eu_valet_panorama
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Norwegian lämnar in konkursansökan hos Attunda tingsrätt

Norwegian svenska dotterbolag, Norwegian Air Sweden AB, har lämnat i ansökan om konkurs vid Attunda tingsrätt.

centrum_artikel_host

Nyligen rapporterade märsta.nu om att Norwegian ser fram emot en återstart på Arlanda. Nu ansöker det svenska dotterbolaget Norwegian Air Sweden om konkurs rapporterar Aftonbladet. En ansökan är inlämnad till Attunda tingsrätt. Men det är inget som påverkar flygtrafiken utan konkurser inleds för att man ska lösa skulder som man inte kunnat reglera under pandemin.
– Det får ingen påverkan på anställda eller flygdriften, eftersom det inte fanns några anställda i det här bolaget. Resenärer som har bokat eller planerar att boka biljetter behöver inte oroa sig då det här inte påverkar flygverksamheten, säger kommunikationschefen Charlotte Holmberg Jacobsson till tidningen.

centrum_host_helsida

Minskad brottslighet prio för sigtunaföretagare

Näringsliv Minskad brottslighet och ökad trygghet står högst på önskelistan för att förbättra företagsklimatet i Sigtuna, enligt Svenskt Näringslivs årliga enkät Lokalt företagsklimat. Enkäten, som omfattar över 3 800 företag i Stockholms län, inklusive 154 från Sigtuna, visar att sex av tio Sigtunaföretag efterlyser satsningar på säkerhet och trygghet.

seniormassa_pan
mp_helsida_eu
bygdensdag_helsida

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

eldsjal2024_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida

Klart med övertagande av fastigheter från Rikshem

Näringsliv Kommunfullmäktige i Sigtuna har fattat beslutet att godkänna kommunens förvärv av 14 samhällsfastigheter från Rikshem. Dessa fastigheter, som inkluderar LSS-boenden, förskolor, skolor och ett äldreboende, kommer att övergå till kommunens ägo.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
eu_valet_outsider
nrh_sigtuna
nationaldag_outsider
ridskola_2020_outsider
eldsjal2024_out
bygdensdag_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
seniormassa_outsider