centrum_panorama_hostshopping

Norwegian lägger till tre nya linjer från Arlanda

Det uppges vara stor efterfrågan på solresor till sommaren och Norwegian har beslutat att lansera nya destinationer med anledning av det.

centrum_artikel_host
Norwegian etablerar bas med 57 linjer från och med sommaren, tre nya linjer presenterades på torsdagen; till Antalya, Thessaloniki och Mykonos. I januari hade Norwegian 15 linjer från Arlanda, närmaste månaderna blir det nästan en fyrdubbling. De nya destinationerna lanseras lagom till Midsommar.
– Det är naturligtvis riktigt goda nyheter att Norwegian, som är en av våra största kunder, satsar vidare i Sverige och fortsätter att utöka linjeutbudet och tillgängligheten från Stockholm Arlanda i takt med att reslust och efterfrågan ökar igen, säger Charlotte Ljunggren, Direktör Marknad & Kommersiell Utveckling på Swedavia.
Thessaloniki är en populär destination och där bli Norwegian trea på Arlanda då både SAS och Ryanair flyger dit.
– Nu när vi äntligen kan resa och mötas igen så ökar antalet flygresor i rask takt. Vi på Swedavia, tillsammans med flygbranschen arbetar aktivt för att påskynda utvecklingen av fossilfritt flyg, och vi vill upplysa våra resenärer om att man kan hjälpa till genom att köpa biobränsle för att reducera utsläppet och klimatavtrycket från sin egen resa. Det gör man via vår samarbetspartner Fly Green Fund eller direkt via sitt flygbolag, många erbjuder möjligheten idag, fortsätter Ljunggren.
brobygget_2024
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
fritidsbanken_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

brobygget_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
connys
fritidsbanken_outsider
klara_outsider