socialdemokraterna_maj_panorama
Foto: Pressbild

Nordic Kitchen & Bar etablerar hos RC på Arlanda

Stjärnkocken Michael Spiridion och RC Café & Pâtisserie inleder ett samarbete genom nya restaurangen Nordic Kitchen som ligger i anslutning till RC på Arlanda.

centrum_artikel_host

Nordic Kitchen & Bar öppnar nu på Stockholm Arlanda Airport med fokus på nordisk och skandinavisk matlagning och design. Stjärnkocken Michael Spiridon leder restaurangen, som står ut med sina höga glasfönster och panoramautsikt över flygplanen. Maten präglas av närproducerade råvaror och nordiska smaker, med en hållbarhetstanke i centrum. Restaurangen, som är en del av RC Café & Pâtisserie, strävar efter att bli en naturlig mötesplats för resenärer på Arlanda. Med en ny restaurang öppnar också den andra delen av Marknadsplatsen på flygplatsen.

eldsjal2024_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida
forstamaj_helsida
mp_helsida_eu

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

pantamera_avc_helsida

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eldsjal2024_out
mp_eu_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host