eu_valet_panorama

Nio fall i kommunen

Coronafallen är på fortsatt låg nivå i kommunen även om det är en liten ökning under vecka 25.

centrum_artikel_host

För andra veckan i rad är det unde tio fall av covid-19 i kommunen. Vecka 25 var det nio fall, vecka 24 var det sju. Totalt under pandemin har nu 4615 kommuninvånare smittats av covid-19. Cirka 110 kommuninvånare har avlidit med covid-19.

I hela Region Stockholm var det 432 smittade av covid-19, under hela pandemin har cirka 255 000 stockholmare provtagits med covid-19. Cirka elva personer var i behov av intensivvård på någon av länets sjukhus.
– Så få intensivvårdade med covid-19 har vi inte haft sedan 25 oktober 2020. Men då tog den andra vågen fart och sjukvårdsbehovet ökade mycket snabbt. Erfarenheter från andra länder har visat att smittan kunnat öka snabbt igen, även i länder med många vaccinerade. Därför vill jag be dig att fortsätta följa våra grundläggande råd ett tag till och att vaccinera dig med båda doserna vaccin så snart det erbjuds, säger chefläkare Elda Sparrelid.

mp_helsida_eu
connys_helsida
centrum_host_helsida
seniormassa_pan

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

pantamera_avc_helsida

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eu_valet_outsider
ridskola_2020_outsider
nationaldag_outsider
pantamera_out
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
connys
seniormassa_outsider
mp_eu_outsider