helsida_bostad

Nio fall i kommunen

Coronafallen är på fortsatt låg nivå i kommunen även om det är en liten ökning under vecka 25.

centrum_artikel_host

För andra veckan i rad är det unde tio fall av covid-19 i kommunen. Vecka 25 var det nio fall, vecka 24 var det sju. Totalt under pandemin har nu 4615 kommuninvånare smittats av covid-19. Cirka 110 kommuninvånare har avlidit med covid-19.

I hela Region Stockholm var det 432 smittade av covid-19, under hela pandemin har cirka 255 000 stockholmare provtagits med covid-19. Cirka elva personer var i behov av intensivvård på någon av länets sjukhus.
– Så få intensivvårdade med covid-19 har vi inte haft sedan 25 oktober 2020. Men då tog den andra vågen fart och sjukvårdsbehovet ökade mycket snabbt. Erfarenheter från andra länder har visat att smittan kunnat öka snabbt igen, även i länder med många vaccinerade. Därför vill jag be dig att fortsätta följa våra grundläggande råd ett tag till och att vaccinera dig med båda doserna vaccin så snart det erbjuds, säger chefläkare Elda Sparrelid.

connys_helsida
EXTRA

Öhlund kopplas till Hells Angels

Politik SD:s toppnamn Rune Öhlund kopplas till Hells Angels avslöjar Expo: - Jag tar avstånd från deras leverne och vad dom håller på med, säger Öhlund till Expo.

pantamera_avc_helsida
toppbanner
ungdomsarbete_helsida
EXTRA

Märstabo döms för våldtäkt mot barn

Notiser En man i 35-årsåldern från Märsta döms för våldtäkt mot barn. Enligt domen ska han ha utfört handlingar mot en flicka i 10-årsåldern som är att jämställa med våldtäkt.

defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
centrum_sommar_outsider2022
nrh
arbete_outsider
pantamera_out
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider