valstadagen_pan
Cannabis i portionspåseFoto: Arkivbild

Nio års fängelse för Märstabo som hanterade 145 kilo cannabi

En märstabo hanterade hela 145 kilo cannabis och döms nu till nio års fängelse för synnerligen grovt narkotikabrott och grovt vapenbrott.

centrum_artikel_host

Märstabon och flera andra stockholmare får kännbara fängelsestraff sedan de hanterat mycket stora mängder cannabis av olika slag. Totalt en bra bit över 200 kilo varav märstabon kan kopplas till cirka 145 kilo. Hanteringen skedde i en lagerlokal och märstabon var drivande i att hantera och distribuera narkotika runt om i länet. Märstabon ertappades även med en automatkarbin i samband med tillslaget i februari förra året i Älvsjö. Hon döms nu till nio års fängelse för synnerligen grovt narkotikabrott, grovt vapenbrott och grovt narkotikabrott. Märstabon uppgav i rätten att hon hade en skuld med anledning av att hon köpt cannabis och behövde arbeta av den.

defacto_helsida

Morgonkollen

Nyheter Morgonkollen med märsta.nu om det senaste vädret, blåljushändelser, kollektivtrafiken och trafiksituationen i kommunen. Här är en sammanfattning av morgonens nyheter:

connys_helsida

Morgonkollen

Nyheter märsta.nu välkomnar läsarna till ännu en dag med den dagliga Morgonkollen för att hålla sig uppdaterade om det senaste som händer i kommunen. Här är de senaste nyheterna för den 2 juni.

pantamera_avc_helsida

Morgonkollen

Nyheter märsta.nu ger dig den senaste morgonkollen med aktuella nyheter och information för dagen. Här är sammanfattningen:

joes-helsida

Morgonkollen

Nyheter Morgonkollen med märsta.nu 30 maj! En vacker morgon hälsar oss välkomna till en ny dag i kommunen med behagliga temperaturer och en del trafikrelaterade nyheter att hålla koll på.

centrum_host_helsida
valstadagen

Morgonkollen

Nyheter Morgonkollen med märsta.nu - 29 maj: Väder, kollektivtrafik, blålju och trafikläge

Wenngarns_cafe_helsida

Morgonkollen

Nyheter I dagens morgonkoll med märsta.nu presenterar vi den senaste informationen om vädret, kollektivtrafiken och den senaste blåljusrapporten för Sigtuna kommun.

mp_helsida

Morgonkollen

Nyheter Morgonkollen med Märsta.nu, 27 maj: Väder, Kollektivtrafik, Trafik och Blåljusuppdateringar

nrh_sigtuna
pendelkaoset

Kraftigt reducerad pendeltågstrafik under fredagen

Nyheter Stor personalbrist påverkar pendeltågstrafiken under fredagen den 26 maj. Resenärer ombeds vara medvetna om att pendeltågen kommer att gå med kraftigt reducerad trafik under dagen. Denna åtgärd beror på den aktuella bristen på personal.

Morgonkollen

Nyheter Morgonkollen med märsta.nu - 26 maj: Väder, kollektivtrafik, blåljus och trafikuppdateringar,

elon_helsida

Morgonkollen

Nyheter Välkommen till Morgonkollen med märsta.nu! Här är de senaste uppdateringarna för dagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
valstadagen_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
student_outsider
swedol_outsider
nrh
mp_outsider
wenngarn_outsider
joes_outsider
ridskola_2020_outsider