defacto_pan2020
Cannabis i portionspåseFoto: Arkivbild

Nio års fängelse för Märstabo som hanterade 145 kilo cannabi

En märstabo hanterade hela 145 kilo cannabis och döms nu till nio års fängelse för synnerligen grovt narkotikabrott och grovt vapenbrott.

centrum_artikel_host

Märstabon och flera andra stockholmare får kännbara fängelsestraff sedan de hanterat mycket stora mängder cannabis av olika slag. Totalt en bra bit över 200 kilo varav märstabon kan kopplas till cirka 145 kilo. Hanteringen skedde i en lagerlokal och märstabon var drivande i att hantera och distribuera narkotika runt om i länet. Märstabon ertappades även med en automatkarbin i samband med tillslaget i februari förra året i Älvsjö. Hon döms nu till nio års fängelse för synnerligen grovt narkotikabrott, grovt vapenbrott och grovt narkotikabrott. Märstabon uppgav i rätten att hon hade en skuld med anledning av att hon köpt cannabis och behövde arbeta av den.

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
oppethus_helsida_2023
humbacken_helsida
moderat_pan_helsida
defacto_helsida

Tågvärdarna är kvar tillsvidare

Politik Tågvärdarna som skulle ha avskaffats på pendeltågen får vara kvar tillsvidare: - Det här är en stor seger för Vänsterpartiet, men framför allt för personalen på pendeltågen, kommenterar Anna Sehlin (V).´

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

pantamera_out
swedol_outsider
oppethus_agy_2023_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
nrh
humbacken_outsider
centrum_outsider_host