centrum_panorama_hostshopping
Niklas SöderbergFoto: Östers IF

Niklas Söderberg till anrika klubben

Märsta IK-fostrade Niklas Söderberg som spelat i Superettan i Brage den gångna säsongen är klar för Öster i Växjö: - Det känns fantastiskt kul att vara på plats och jag ser fram emot att vara med på resan mot Allsvenskan, säger Niklas i ett uttalande till Östers hemsida.

centrum_artikel_host

25-årige Niklas Söderberg som spelat i bland annat Sollentuna och nu senast i Brage är klar för Öster. Detta sedan Öster och Brage kommit överens om en affär som innebär att Söderberg går över med elva månader kvar av sitt kontrakt med Brage. Niklas har sin fotbollsbakgrund i Märsta IK.
– Vi får in en anfallare som kommer ifrån en väldigt stark säsong och som vi är övertygade om kommer att fortsätta att utvecklas hos oss. Det är en spelskicklig och målfarlig spelare som kan göra mål både med huvudet och fötterna. Han spetsar till vår trupp ytterligare och det känns väldigt bra att ha Niklas på plats hos oss i Växjö, kommenterar Östers sportchef Vito Stavljanin på Östers hemsida.

19 mål i Division 1
Niklas spelade även i Sylvia i Division 1 där han efter 19 mål på två säsonger hamnade i Öster och i år har han gjort tio mål och flera målgivande passningar. Karriären började i Märsta IK, 2013 lämnade han för att spela i Vasalund som ungdom, därefter Sollentuna, Stocksund och Lidingö innan han 2019 valde spel i Sylvia. Transfersumman är i skrivande stund inte officiell men enligt sajten Transfermarkt.com värderas han till 275 000 Euro.

centrum_host_helsida
moderat_pan_helsida
hockeyettan

Wings föll i Borlänge

Ishockey Wings föll med 4-2 borta mot Borlänge och noterade därmed tredje förlustren på de senaste fyra matcherna.

oppethus_helsida_2023
hockeyettan

Wings tillbaka i vinnarspåret

Ishockey Wings besegrade Vännäs med 4-1 på söndagen men siffrorna är en aning missvisande, Viktor Andersson i målet svarade nämligen för hela 32 räddningar.

defacto_helsida
damallsvenskan

Många missar när Skånela föll

Handboll AIK besegrade Skånela under lördagen med klara 26-19 i Vikingahallen. - Överlag gör vi ingen dålig match, vi spelar ganska bra framåt men får inte hål på Catrin (Axelsson, AIK:s målvakt, reds anm), sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

connys_helsida
humbacken_helsida
pantamera_avc_helsida
herrallsvenskan

Klar seger för Skånela

Handboll Skånela tog en klar seger mot IFK Ystad i Vikingahallen: - Vi går till jul som trea och det ska vi vara nöjda med, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

oppethus_agy_2023_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
swedol_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
humbacken_outsider
connys