centrum_panorama_hostshopping
Foto: Magnus Granhagen

Nielsen blir assisterande tränare

Skånela IF har meddelat att Isak Nielsen kommer att bli assisterande tränare för herrlaget, under ledning av huvudtränare Tim Lindqvist.

centrum_artikel_host

Nielsen, som har varit en viktig del av laget och haft en tät dialog med tränarna om taktiska detaljer, särskilt i det defensiva spelet, kommer nu att arbeta i en officiell tränarroll.

Tim Lindqvist uttrycker stor glädje över rekryteringen och betonar Nielsens taktiska skicklighet och uppskattning inom föreningen. Lindqvist anser att Nielsens övergång till tränarstaben är naturlig och ser fram emot att arbeta tillsammans.

Isak Nielsen, som går in i sin nya roll med entusiasm, hoppas att hans spelarkarriär och erfarenheter inom taktiskt försvarsspel kommer att kompensera för hans begränsade tränarerfarenhet. Han ser fram emot att stödja Tim och hela laget, och är tacksam för möjligheten att fortsätta bidra till Skånela IF:s framgångar i Handbollsligan.

Nielsen uttrycker också tacksamhet mot Skånela för förtroendet och ser positivt på samarbetet med tränarkollegorna och spelarna för att bygga ett starkt försvar i Handbollsligan.

fritidsbanken_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

pantamera_avc_helsida
brobygget_2024

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

centrum_host_helsida
connys_helsida
mp_tack_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Sigtunakampen är tillbaka

kampsport Efter en paus på 25 år återvände Sigtunakampen till Prästängshallen den 4:e maj, arrangerad av Sigtuna Budoklubb. Trots sin långa frånvaro visade tävlingen sig vara en imponerande återkomst, med 163 deltagare från 23 judoklubbar över hela landet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host
brobygget_outsider
nrh_sigtuna
connys
ridskola_2020_outsider
mp_tack_outsider