eu_valet_panorama
Brödernas team med Mika Zibanejad tvåa från högerFoto: Pressbild

NHL-stjärnans restaurang till Rosersberg

Rosersport får en nyetablering i hamburgerkedjan Brödernas som har NHL-stjärnan Mika Zibanejad som delägare.

centrum_artikel_host

Nyligen blev det klart att Green Group köper Rosersport i Rosersberg. På onsdagen meddelade Green Group att Brödernas etablerar i en av lokalerna. Brödernas finns på ett tiotal platser i Mellansverige, bland annat Stockholm och Vallentuna. Delägare i Brödernas är NHL-stjärnan Mika Zibanejad.
– Green Groups fastighet ligger i ett väldigt bra läge för oss. Dessutom kan jag enkelt svänga förbi varje gång jag reser hem och landar på Arlanda, uppger Zibanejad i ett uttalande.

Niklas Borg, VD på Green Group, säger i ett uttalande att det känns väldigt bra att Brödernas etablerar i området:
– Det är en stark hyresgäst som passar bra in i mixen av våra hyresgäster.

Brödernas har sedan tidigare en vägkorg som dessutom är en av deras framgångsrikaste enheter, det ska därför bli kul att etablera i Rosersberg med synlighet från Arlanda Express och E4:an samt att Rosersbergs industriområde är ett upptagningsområde.

Rorsersport har nu Preem, Meca, Burger King och Subway som hyresgäster. Det står också klart att Lulu Sushi och Poké bar öppnar.
– Rosersport är navet till ett av de mest expansiva industriområde i Sverige och förser såväl Rosersbergs alla besökare men även alla trafikanter längs E4 med service och det känns därför extra kul att kunna komplettera och diversifiera erbjudandet ytterligare, säger Niklas Borg, VD Green Group.

mp_helsida_eu

Minskad brottslighet prio för sigtunaföretagare

Näringsliv Minskad brottslighet och ökad trygghet står högst på önskelistan för att förbättra företagsklimatet i Sigtuna, enligt Svenskt Näringslivs årliga enkät Lokalt företagsklimat. Enkäten, som omfattar över 3 800 företag i Stockholms län, inklusive 154 från Sigtuna, visar att sex av tio Sigtunaföretag efterlyser satsningar på säkerhet och trygghet.

pantamera_avc_helsida
bygdensdag_helsida

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

eldsjal2024_helsida
seniormassa_pan
connys_helsida

Klart med övertagande av fastigheter från Rikshem

Näringsliv Kommunfullmäktige i Sigtuna har fattat beslutet att godkänna kommunens förvärv av 14 samhällsfastigheter från Rikshem. Dessa fastigheter, som inkluderar LSS-boenden, förskolor, skolor och ett äldreboende, kommer att övergå till kommunens ägo.

centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eldsjal2024_out
pantamera_out
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
seniormassa_outsider
ridskola_2020_outsider
nationaldag_outsider
bygdensdag_outsider
eu_valet_outsider
connys