Brödernas team med Mika Zibanejad tvåa från högerFoto: Pressbild

NHL-stjärnans restaurang till Rosersberg

Rosersport får en nyetablering i hamburgerkedjan Brödernas som har NHL-stjärnan Mika Zibanejad som delägare.

centrum_artikel_host

Nyligen blev det klart att Green Group köper Rosersport i Rosersberg. På onsdagen meddelade Green Group att Brödernas etablerar i en av lokalerna. Brödernas finns på ett tiotal platser i Mellansverige, bland annat Stockholm och Vallentuna. Delägare i Brödernas är NHL-stjärnan Mika Zibanejad.
– Green Groups fastighet ligger i ett väldigt bra läge för oss. Dessutom kan jag enkelt svänga förbi varje gång jag reser hem och landar på Arlanda, uppger Zibanejad i ett uttalande.

Niklas Borg, VD på Green Group, säger i ett uttalande att det känns väldigt bra att Brödernas etablerar i området:
– Det är en stark hyresgäst som passar bra in i mixen av våra hyresgäster.

Brödernas har sedan tidigare en vägkorg som dessutom är en av deras framgångsrikaste enheter, det ska därför bli kul att etablera i Rosersberg med synlighet från Arlanda Express och E4:an samt att Rosersbergs industriområde är ett upptagningsområde.

Rorsersport har nu Preem, Meca, Burger King och Subway som hyresgäster. Det står också klart att Lulu Sushi och Poké bar öppnar.
– Rosersport är navet till ett av de mest expansiva industriområde i Sverige och förser såväl Rosersbergs alla besökare men även alla trafikanter längs E4 med service och det känns därför extra kul att kunna komplettera och diversifiera erbjudandet ytterligare, säger Niklas Borg, VD Green Group.

Ny godisbutik etablerar på Arlanda

Näringsliv Nu etablerar sig CandyKing på Terminal 5: - Konsumenterna möter en lösviktshylla med 200 sorter lösgodis att välja mellan i en inspirerande miljö. Både de som brukar handla lösvikt och de som handlar för första gången kommer få något utöver det vanliga, säger Mattias Jönsson, P&M Director, Cloetta.

connys_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

joes-helsida

Taklagsfest vid Panattoni Park

Näringsliv Panattoni Park Rosersberg, en av Sveriges framstående logistikfastigheter, har nått en viktig milstolpe - takläggningen är nu avklarad. Med en yta på 40 000 kvm och belägen i Rosersberg norr om Stockholm, utgör detta projekt en strategisk satsning för Panattoni, en av Europas ledande utvecklare av moderna logistikfastigheter.

Ryanair utökar med linje till Kroatien från Arlanda

Näringsliv Ryanair planerar att utvidga sitt flygutbud från Arlanda när sommarprogrammet 2024 sparkar igång. Det nya tillskottet innebär en direktlinje till Dubrovnik i Kroatien, vilket markerar ett betydande steg för resenärer som söker upptäcka detta populära och internationellt kända turistmål.

slottsby_helsida
pantamera_avc_helsida

Supersnabbladdare öppnar på OKQ8 i Arlandastad

Näringsliv Skellefteå Kraft lanserade en supersnabbladdare med två laddpunkter. Det här initiativet är en del av en stor plan för att bygga ut elbilsladdningsinfrastrukturen i Sverige. Målet är att skapa landets största nätverk med 800 laddpunkter fördelade över 300 OKQ8-stationer senast 2026.

defacto_helsida

KICKS inviger lager i Rosersberg

Näringsliv KICKS Group har tagit ett stort steg framåt i sin logistikstruktur med invigningen av sitt högautomatiserade omnilager, en investering på 200 miljoner som nu är i full drift i Rosersberg.

ica_helsida
storemore_helsida

Minskad tillgänglighet från Arlanda de senaste fem åren

Näringsliv En nyligen genomförd undersökning av tillgängligheten till Arlanda flygplats avslöjar en oroande trend för turismen till Sverige. Enligt analysen, utförd av Copenhagen Economics i samarbete med SEO Economic Research på uppdrag av Visit Sweden, Region Stockholm och Swedavia, har tillgängligheten till Arlanda från utlandet minskat med hela -25 procent mellan 2018 och 2023.

wenngarn_jul_helsida

Norwegian fortsätter satsningen på Arlanda

Näringsliv Norwegian Airlines meddelar en betydande expansion av sitt linjenät på både Stockholm Arlanda Airport och Göteborg Landvetter Airport inför sommarprogrammet 2024. Sammanlagt lanserar Norwegian sex nya linjer, varav två är helt nya destinationer.

Stark efterfrågan för resor med Norwegian

Näringsliv Norwegian redovisar starka trafiksiffror för oktober med 2,1 miljoner passagerare och en imponerande kabinfaktor på 86,1 procent. Efterfrågan på flygresor var särskilt hög under höstlovsveckorna i Norden, då många reste till olika destinationer i Europa. Det är värt att notera att 99,4 procent av planerade flygningar genomfördes, vilket visar på hög regularitet.

centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
swedol_outsider
nrh_sigtuna
joes_outsider
ridskola_2020_outsider
ica_outsider
pantamera_out
wnngarn_jul_outsider
storemore_out
slottsby_outsider
centrum_outsider_host