eldsjal2024_pan
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Nekade skjuts – misshandlades

En person som nekade en man skjuts misshandlades under kvällen i Märsta.

centrum_artikel_host

Vid 19.20-tiden misshandlades en person i Märsta. Bakgrunden var att en man kom fram och ville ha skjuts till Uppsala. Målsäganden nekade och fick istället ett slag i ansiktet. Därefter lämnade mannen platsen. Polisen sökte efter mannen men utan resultat. En anmälan om misshandel upprättades.

steningekompani_helsida
storemore_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
mp_helsida_eu

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

eldsjal2024_helsida
connys_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
mp_eu_outsider
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
pantamera_out
stentekompani_outsider
eldsjal2024_out
storemore_out
ridskola_2020_outsider