centrum_panorama_hostshopping
Foto: Magnus Granhagen

Nederlag för Skånela i Småland

Skånela förlorade på söndagen den svåra bortamatchen mot Amo i småländska Alstermo.

centrum_artikel_host

Sjätte förlusten på 10 matcher är ett faktum för Skånela efter nederlaget i Alstermo där hemmalaget vann med 30-23. Amo ledde i paus med 15-12 och drygade alltså ut en aning i andra. Jesper Östlund var inte med och spelade denna match efter att ha bytt om förra veckan. På pluskontot trots förlusten var att Simon Källström svarade för hela 12 mål och hyllas av tränare Östlund efter matchen. Närmast väntar bortamatch på lördag mot RP Linköping.

Målen
Källström 12, Filén 3, Nilsson 2, Ladan 2, Rahali, Hedwall, Frank, Nielsen

Lyckat SM för Märsta BMX

Sport Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Sport Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

connys_helsida
brobygget_2024
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Sport I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

Sport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
connys
fritidsbanken_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
klara_outsider
brobygget_outsider