centrum_panorama_hostshopping
Robert Wallin, verksamhetsansvarig på Sigtuna TKFoto: Insändarbild

Nationell tävling hos Sigtuna Tennisklubb

Sigtuna Vintertour avgörs på onsdag i Sigtuna tennishall: - Vi hoppas på mycket publik i hallen i samband med semifinalerna och finalerna

centrum_artikel_host

På onsdagen avgörs Sigtuna Vintertour. En nationell tävling som pågått sedan i helgen. Semifinalerna startar 15.30 och finalen klockan 19.
– Det är tuffast tänkbara konkurrens eftersom det är en nationell tävling med elitspelare från många klubbar, säger Robert Wallin, verksamhetsansvarig på Sigtuna TK.

Cornelia Käck är den hemmaspelare som är kvar, hon ska spela kvartsfinal på tisdag kväll klockan 18.30 mot tredjeseedade Madeleine Saari Byström. Cornelia uppges vara ett stort löfte född 2005.
– Hon har imponerat stort på sin väg genom kvalspelet. Annars har de andra tjejerna och killarna kämpat på riktigt bra men åkt ut i kvalspelet, fortsätter Robert Wallin.

Det är första gången Sigtuna TK arrangerar den här typ av tävling uppger Robert, det är prispengar på 15 000 kronor.
– Vi är väldigt stolta och glada över att få arrangera denna tävling som lockar många av de bästa spelarna i landet. Vi får en möjlighet att visa upp vår fina klubb och det sätter Sigtuna på tenniskartan och ger dessutom ett mervärde till alla våra medlemmar både yngre och äldre att se på högklassig tennis under veckan, förhoppningsvis inspirerar det många.

När Vintertouren är slut kommer Sigtuna Tennisklubb även att arrangera den traditionella Hotell Kristina Cup som går 30-3/11. Det är en tävling som främst vänder sig till motionsspelare samt barn och ungdomar.

olympiska spelen i Paris

Yolanda Ngarambe stämmer SOK

Friidrott På fredag börjar OS märstabon Yolanda Ngarambe som klarat den internationella kvalgränsen nekas av Sveriges Olympiska Kommitté. Nu stämmer hon SOK tillsammans med andra idrottare.

pantamera_avc_helsida
gothia cup

Bygdens lag ute ur Gothia Cup

Fotboll Det är färdigspelat för bygdens tre lag som var på Gothia Cup; Märsta IK i P18 och Sigtuna Märsta United som har två lag i spel.

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

fritidsbanken_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

brobygget_2024
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
brobygget_outsider
ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider
klara_outsider
centrum_outsider_host
connys