centrum_panorama_hostshopping
Johanna Lundmark och Helene Levin arrangerade en insamling tillförmån för Rädda Barnen.Foto: Insändarbild/Sigtuna Yoga Center

Nästan 5000 till Rädda Barnen

Sigtuna Yoga Center hade insamlingsdag för Rädda Barnen i lördags och drog in nästa 5000 kronor: - Vår tanke är att det ska bli ett årligt återkommande event, första tillfället var september 2016, säger Helene Levin på Sigtuna Yoga Center

centrum_artikel_host

Insamlingen tillförmån för Rädda Barnen bringade in 4850 kronor från Sigtuna Yoga Center. Det är andra året som Sigtuna Yoga Center haft insamlingen. I år hölls det på Stora Bränbo som även bjöd på smoothies, frukt och nötter. Sigtuna Yoga Center erbjöd fem olika pass och man donerade valfritt belopp för att vara med. Anna-Clara Edin från Rädda Barnen i Märsta/Sigtuna var också på plats:
– Det var en mycket uppskattad och trevlig eftermiddag på Sigtuna Yoga Center, säger Helene Levin, Sigtuna Yoga Center.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida
centrum_host_helsida
brobygget_2024

14 miljoner till utsatta skolor i kommunen

Nyheter Skolverket har delat ut cirka 14,5 miljoner kronor till tre skolor i kommunen: - Regeringen vill göra det mer attraktivt att arbeta på skolor med svårare förutsättningar, uppger skolminister Lotta Edholm.

Nedfallet träd blockerar väg 893

Notiser På väg 893 mellan Starmossen och Benstocken har ett nedfallet träd blockerat stora delar av körbanan i båda riktningarna. Personal är på väg för att åtgärda situationen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
klara_outsider
fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host
connys
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider