centrum_panorama_hostshopping
Foto: Göteborg Energi

Nästan 200 fick laddplatsbidrag

Nästan 200 kommuninvånare fick bidrag för att installera laddplats, bäst i länet på att nyttja statligt stöd för laddplats är danderydsborna.

centrum_artikel_host

102 personer i kommunen fick bidrag förra året för att installera laddplats, totalt betaldes två miljoner ut till dessa personer uppger Newsworthy. Sigtunaborna hör till några av de sämsta i länet på att nyttja det statliga bidraget. Bäst är man i Danderyd dådet var tre gånger så högt stöd. Privatpersoner kan sedan 2021 göra avdrag på upp till 50 000 kronor för att installera laddbox för elbil i hemmet. Sigtuna hör dock till en av de främsta kommunerna på att tillhandahålla offentliga laddplatser.

connys_helsida

EU-delegater besökte Märsta

Politik EU-befinner sig som bekant i Arlandastad XPO under det första halvåret och på fredagen besökte ett antal delegater Märsta för att diskutera integration.

defacto_helsida
centrum_host_helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

moderat_pan_helsida

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

humbacken_helsida

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
humbacken_outsider
centrum_outsider_host
connys
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider