eldsjal2024_pan
Foto: Peter Kroon/Arbetsförmedlingen

Nästan 1300 fler arbetslösa i sommar

Juli är till ända och arbetslösheten är nu nästan 1300 personer fler än vid samma tid förra året.

centrum_artikel_host

Effekterna av coronakrisen går nu att se allt tydligare, när arbetslösheten presenterades av Arbetsförmedlingen på måndagen står det klart att det är en ökad arbetslöshet på 1290 personer jämfört med vecka 31 förra året. Totalt är det 3150 personer som är öppet arbetslösa eller sökande i program. Det är även 28 fler än vecka 30. Arbetslösheten i procentuella siffror presenteras först om cirka en vecka. I riket är det 9,2 procents arbetslöshet.

centrum_host_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
eldsjal2024_helsida
mp_helsida_eu
storemore_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eldsjal2024_out
storemore_out
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
mp_eu_outsider
connys