eldsjal2024_pan
Foto: Daniel Iskander

Näst varmaste veckan på elva år

Förra veckan var den näst varmaste i kommunen på elva år med en medeltemperatur kring 19 grader.

centrum_artikel_host

Det bjöds på tre mycket varma dagar förra veckan med temperaturer kring 30 grader. Nu visar det sig att vecka 23 var den näst varmaste veckan i kommunen på elva år enligt Newsworthy. Medeltemperaturen förra veckan var 19,1 grader, 2011 var den varmaste månaden sedan mätningarna startade 2008 med medeltemp kring 1 grader. Snittet för mätstationen som ligger på Arlanda är 14,9 grader. Kallaste veckan var 2009 med 10 grader.

pantamera_avc_helsida
eldsjal2024_helsida
centrum_host_helsida
storemore_helsida
mp_helsida_eu
connys_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
storemore_out
eldsjal2024_out
pantamera_out
mp_eu_outsider
centrum_outsider_host
connys
ridskola_2020_outsider