moderat_pan_nov
Foto: CompuGroup Medical Sweden AB

Nära nio av tio över 65 har vaccinerats

Nästan nio av tio över 65 år har påbörjat vaccineringen mot covid-19.

centrum_artikel_host

I en sammanställning från Region Stockholm framgår att nästan 9 av 10, 86 procent, över 65 år i kommunen inlett vaccinering mot covid-19. Sigtuna ligger dock i nedre delen av andelen vaccinerade över 65 vilket beror på att befolkningen en av de yngsta i länet.
– Även om vi nu ser att vaccinationen går i lite olika takt i olika områden så får vi ändå säga att de olika kommunerna och stadsdelsområdena pendlar mellan bra och fantastiskt bra. Vi är givetvis inte nöjda utan fortsätter att arbeta med en rad olika insatser för att alla invånare ska ha lika möjlighet att ta till sig korrekt information för att kunna ta ställning till erbjudandet om vaccination. Ju fler som vaccinerar sig så fort som möjligt desto fortare kan vi få ner smittspridning och antalet patienter med covid-19 som behöver sjukhusvård, säger vaccinationssamordnare Magnus Thyberg.

 

advent_kyrka_helsida
dackskifte_helsida
julmarknad_2022
pantamera_avc_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

agy_oppethus
moderat_pan_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
centrum_host_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

vintermarknad_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
marknaden_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
nrh
connys
kyrka_outsider_advent
dackskifteoutsider
vintermarknad_outsider
ridskola_2020_outsider