kyrka_advent _pan

Nära 20 000 läste märsta.nu på måndagen

Nästan 20 000 besökte märsta.nu under den händelserika måndagen: - Det var ett högtryck hela dagen och kommuninvånarna vände sig till oss för att få reda på vad som hände, säger chefredaktören Daniel Iskandar.

centrum_artikel_host

Måndagens händelser lockade cirka 19 000 läsare till märsta.nu. märsta.nu var en av få medier som kunde lokalisera mordplatsen till Märsta båtklubb tack vare tips från läsare:
– Vi har en fantastisk kontakt med er läsare och denna gång var den en läsare som vägledde oss till platsen som låg avlägset och var svårlokaliserad, berättar Daniel Iskander, chefredaktör.

Utöver 19 000 unika besök så var det nästan tre besök per användas under dagen, då det totalt räknades in över 100 000 sessioner:
– När det händer saker på byn så är vi där och rapporterar så kommuninvånarna kan ta del av viktig samhällsinformation ur ett lokalt perspektiv, fortsätter Iskandar.

Trafiken är inte en tillfällighet för märsta.nu, den har ökat konstant sedan flera år tillbaka.
– Vi har en stadig skara läsare på mellan 25-30 000 användare i veckan. märsta.nu är en naturlig kanal för kommuninvånare dagligen och det det behovet kommer redaktionen fortsätta tillgodose även framöver.

Nya lanseringar på märsta.nu skedde i höstas med märsta.nu/Bostad där fastighetsaffärer och bostadsnyheter finns dagligen.
– Bostadssajten har varit en succé med över 500 besök per dag som vill läsa om affärer och bostäder, säger Iskandar.

För annonsörerna innebär exponering på märsta.nu att man varje vecka når minst 25 000 kommuninvånare som gjort ett aktivt val att ta del av lokala nyheter. Exponering och klick för annonser är ett framgångsrecept för att öka sin omsättning som företagare i kommunen.

Spadtag för Prologis logistikfastighet i Rosersberg

Näringsliv Det första spadtaget för Prologis nya logistikfastighet i Rosersberg togs på torsdagen: - Närheten till både vägnät, tåg och flyg ger företagen goda möjligheter att effektivt nå Stockholm city, Mälardalen samt övriga Sverige och Europa. Området har även mycket bra access tack vare Stockholms lokaltrafik och nås via bussar och pendeltåg, säger Gunnar Gillholm, VP country manager på Prologis Nordics.

connys_helsida

Nya food hall får pristak

Näringsliv I vad som beskrivs som en största kommersiella satsningen på Arlanda någonsin kommer det att finnas en food hall: - Resenären ska enkelt kunna ta del av ett varierat matutbud med smaker från olika delar av världen och utbudet ska tillgodose alla de olika typer av behov som resenärerna kan tänkas ha oavsett tid på dygnet, berättar Charlotte Ljunggren, direktör Marknad och försäljning, på Swedavia.

defacto_helsida

Stort intresse för julmarknaden

Näringsliv Sigtuna Julmarknad startar igen söndag 27:e november och intresset uppger vara stort efter pandemin: - Det har varit ett väldigt högt tryck på årets marknadsplatser. Det är så roligt att se hur uppskattad och efterlängtad marknaden fortsätter att vara av både knallar och besökare, säger Annica Jansson, vd Destination Sigtuna.

centrum_host_helsida

Norwegian storsatsar på Arlanda i sommar

Näringsliv I Norwegians sommarprogram finn ett 50-tal linjer från Arlanda: - Vi är glada över att kunna presentera ett gediget program för nästa sommar. Förra sommarsäsongen visade på en stor reslust i de nordiska länderna och vi förväntar att den trenden fortsätter under 2023, säger Magnus Maursund, Norwegians koncerndirektör för Network, Pricing & Optimisation.

pantamera_avc_helsida
julmarknad_2022
agy_oppethus
moderat_pan_helsida
advent_kyrka_helsida
vintermarknad_helsida

Näringslivsmässa arrangeras i december

Näringsliv Sigtuna kommun bjuder in till en ny näringslivsmässa i Scandinavian XPO i december: - Vi vill kunna erbjuda ett av Sveriges bästa företagsklimat. Det kan vi bara få genom att ha en bra dialog och kontakt med våra företag, säger Annika Bröms, näringslivschef i Sigtuna kommun.

dackskifte_helsida

Sigtuna kommuns företagsklimat fortsätter neråt

Näringsliv Svenskt Näringsliv rankar Sigtunas företagsklimat på plast 81 i landet av 290 kommuner: - Förändringarna sedan förra året är överlag små i Sigtuna. De tydligaste förbättringarna kan vi se i kommunens upphandling och i konkurrens från kommunens verksamheter, säger Olle Karstorp, regionchef Svenskt Näringsliv Stockholm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

dackskifteoutsider
kyrka_outsider_advent
nrh
vintermarknad_outsider
swedol_outsider
pantamera_out
marknaden_outsider
connys
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider