sap_feb_pan
Strax före bron över väg 263 tafsade någon på BenteFoto: Privat/Montage/märsa.nu

Tonåring tafsade på Bente under löprundan

I måndags var Bente Johansen, 44, ute och sprang sin runda i Märsta. I samband med bron över Tingvalla var det tonåring som tafsade på henne: - Den killen tafsade på fel kvinna… det vill jag lova, säger Bente Johansen, säger hon till Expressen.

centrum_artikel_host

I ett uppmärksammat inlägg på Facebook berättar Bente Johansen om hur hon i onsdags utsattes för en tafsare i samband med sin löprunda runt Midgårdsbadet. Hon var inne på runda två ca 19.05 100 meter före bron över väg 263 när någon tar ett hårt grepp om hennes skinka:
– Jag vänder mig lite förvirrad och i en tro att det måste vara en kompis som skall busa med mig. Då ser jag en ca 14 årig fotbollskille på cykel. Han blir själv mycket chockad o förvånad då tjejen han nyss tafsade på, visade sig vara en 44 årig tant, skriver hon i inlägget.

Pojken började då att cykla iväg fort över bron mot Tingvalla, han ska ha sett lite rädd ut:
– Jag skriker efter honom vad fan han håller på med…..och flera saker som inte borde upprepas. Hade jag inte blivit så chockad och förvånad över vad som hände, så hade jag nog satt fart lite tidigare än vad jag gjorde. Men han ska vara glad. Hade jag fått tag på snorungen så hade jag nog blivit anmäld för misshandel, fortsätter Bente.

Bente vill nu komma i kontakt med pojkens föräldrar för att se efter vad han är kapabel till. Expressen har pratat med Bente och hon tycker att det är viktigt att händelsen kommer fram och inte tystas ned. Även om man inte får tag i pojken så hoppas hon att man kan få gehör i det aktuella fotbollslaget, att ledare pratar med sina barn:
– De måste ha respekt för tjejer och kvinnor, de måste lära sig det, säger hon enligt Expressen.

En polisanmälan ska ha gjorts skriver Expressen.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
skridskodisco_helsida
steningekompani_helsida
centrum_host_helsida

Före detta finansregionsrådet lämnar sitt uppdrag

Politik Oppositionsregionrådet Irene Svenonius meddelade vid ett extrainsatt möte med den moderata regiongruppen i Stockholm att hon lämnar såväl sina uppdrag för Moderaterna i Region Stockholm som övriga uppdrag för Moderaterna. Efter sju år som gruppledare på heltid, varav sex år som finansregionråd (2017-2022) under en turbulent period för Stockholmsregionen.

funkisfest_helsida
foraldranatverk_helsida

Trafikverket arbetar med att åtgärda potthål

Nyheter Trafikverket upplever för närvarande ökade problem med potthål på vägarna. Vägnätet är omfattande, vilket gör det till ett betydande arbete att åtgärda dessa problem. De stora vägarna som påverkas i kommunen inkluderar 263, 273 och 255, där det är särskilt många potthål mellan Märsta och Sigtuna i båda riktningarna.

A-traktorer fortsätter öka

Notiser Den senaste utvecklingen inom användningen av A-traktorer i Sverige och särskilt i Sigtuna kommun visar en markant ökning under det senaste decenniet, med fortsatt tillväxt under 2023. Enligt nyligen publicerade siffror från Trafikanalys har antalet A-traktorer i Sigtuna ökat för tredje året i rad, vilket pekar på en stadigt växande trend i regionen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

funkisfest_outsider
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
connys
stentekompani_outsider
foraldranatverk_outsider
skridskodisco_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider