centrum_panorama_hostshopping
Genrebild

Myror hittades i samband med livsmedelsinspektion hos café

Efter en livsmedelsinspektion på ett café i Märsta konstaterades brister i rengöring och att det fanns skadedjur i caféets bageri.

centrum_artikel_host

Det var för förra veckan som kommunens livsmedelsinspektörer besökte caféet för den årliga kontrollen. Man noterade dock ett flertal avvikelse kring rengöring, personlig hygien, skadedjur och för höga temperaturer i kylarna. Enligt kommunens protokoll fanns skadedjur i caféets bageri vilket man måste bekämpa. Livsmedelsinspektörerna följde upp med en kontroll bara efter två dagar. Då framkom att man startat åtgärder för att komma tillrätta med sina avvikelser samt att man slängt livsmedel som höll för hög temperatur.

connys_helsida
fritidsbanken_helsida

Renoveringen av Stora gatan pausas över sommaren

Nyheter Renoveringen av Stora gatan i Sigtuna har gått enligt tidsplan och alla vårens etapper är nu färdiga. Som planerat kommer arbetet att pausas över sommaren för att inte störa handeln och turismen under högsäsongen, och det återupptas igen den 19 augusti.

brobygget_2024

Skyfall förväntas i kommunen idag

Nyheter Meteorologerna har utfärdat en varning för skyfallsliknande regn i Sigtuna kommun och övriga delar av södra Svealand och norra Götaland. Enligt prognoserna kommer kraftiga skurar att bildas under eftermiddagen, vilket kan ge stora mängder regn lokalt och orsaka översvämningar.

pantamera_avc_helsida
mp_tack_helsida
centrum_host_helsida
EXTRA

Misstänkt för terrorbrott häktades

Nyheter En person har häktats vid Attunda tingsrätt, misstänkt för att ha avsett att ansluta till en terroristorganisation. Gripandet skedde under en insats på Arlanda flygplats lördagen den 1 juni.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
brobygget_outsider
centrum_outsider_host
mp_tack_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
fritidsbanken_outsider
nrh_sigtuna