galan_panorama
Foto: Insändarbild

Mycket stor risk för skogsbränder

Det råder under söndagen stor eller mycket stor risk för bränder i kommunen.

centrum_artikel_host

Under söndagen råder det mycket stor risk för brand skog enligt SMHI som uppmanar till försiktighet i samband med eldning utomhus. Inget eldningsförbud är dock utfärdat men du kan fortfarande bli ansvarig för en brand som sprider sig. Just nu sprider sig eld lätt i skogsmark. Under lördagen brann ett område på cirka 300 kvadratmeter öster om Märsta vid E4:an som brandkår fick bekämpa under några timmar.

centrum_sommar2022_helsida
pantamera_avc_helsida
ungdomsarbete_helsida
valet2022

Ordförande för kommunrevisionen hoppar av politiken

Politik Socialdemokraternas Steffen Oxenvad lämnar politiken efter att bland annat varit ordförande i kommunrevisionen: - Jag kommer inte engagera mig politiskt i Sigtuna kommun för en överskådlig framtid. Det är såklart möjligt att jag hoppar på ett opolitiskt föreningsuppdrag, skulle möjligheten uppstå. Där saknas alltid folk, säger Steffen Oxenvad i ett uttalade.

connys_helsida
defacto_helsida
valet2022

Nyans fick över en procent i 14 distrikt

Politik märsta.nu rapporterade i söndags om distriktet Norra Valsta där Nyans fick cirka 6 procent av rösterna men i Södra Valsta var det över 8 procent som lade rösten på Nyans i valet till riksdagen.

toppbanner
valet2022

Bergqvist: (S) kommer med felaktigheter

Politik Socialdemokraterna gick till attack mot Liberalerna och Centerpartiet för att göra sig beroende av SD. Men det här något som avfärdas av Liberalerna: - Som vanligt kommer Socialdemokraterna och Marie Axelsson helt medvetet med rena felaktigheter, säger Pernilla Bergqvist (L).

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
galan_outsider
connys
nrh
ridskola_2020_outsider
arbete_outsider
pantamera_out