sap_feb_pan
Foto: Pressbild

Mullvaden spelas in på Wenngarn igen

TV-programmet Mullvaden som sänds på Discovery kommer på nytt att spelas in på Wenngarns slott.

centrum_artikel_host

Förra året medverkade bland annat Carina Lidbom, Anders Lundin, Edvin Törnblom, Nassim Al Fakir och Agneta Sjödin i Mullvaden ute på Wenngarn. Nu är det klart med ny säsong för 2022 som ska spelas in under sommaren rapporterar Expressen.
– ”Mullvaden” har en fantastisk kombination av både spänning och klurigheter och tittarna älskar verkligen att vara med i gissningsleken. Vi ser fram emot att maxa höstens säsong med flera nya spännings- och tävlingsmoment, en ännu lurigare mullvad och förstås en rad folkkära svenskar, säger Aron Gabrielsson, exekutiv producent för ”Mullvaden” på Discovery Networks, till Expressen.

På nytt är det kända svenskar som ska medverka för att utmanas och tävla för att samla in till prispotten. För varje lyckat uppdrag ökar prispotten samtidigt som en är mullvad och saboterar för sina medtävlande. Den som är sist kvar har chans att vinna en miljon kronor. Förra året var det Elin Bergström som vann sedan hon avslöjat mullvaden Nassim Al Fakir.

foraldranatverk_helsida
centrum_host_helsida

Märstaborna bland de största semmelfrossarna

Nöjesnyheter Semlans magi sprider sig över landet när semmelperioden äntligen är här. Enligt Coops senaste rapport om semmelkonsumtionen är det ingen tvekan om att märstaborna gillar att frossa i det klassiska bakverket. Över två miljoner semlor försvann från Coops butiker under 2023, och även i år förväntas efterfrågan vara hög.

Märstabo vann 1,7 miljoner på Lotto

Nöjesnyheter Två lyckliga invånare, en från Haninge och en från Märsta, kan nu skatta sig som miljonvinnare efter Lottos lördagsdragning. Båda spelarna matchade alla sju nummer och belönades med imponerande vinster på exakt 3 411 047 kronor var.

connys_helsida
jullov

Detta kan du göra under jullovet

Nöjesnyheter Med jullovet i antågande är det dags att planera för roliga aktiviteter för hela familjen. Oavsett intresse eller ålder finns det ett brett utbud av aktiviteter att välja mellan runt om i kommunen.

skridskodisco_helsida
funkisfest_helsida

Julmarknad i Herresta Lada

Nöjesnyheter Julmarknaden på Herresta Lada i Odensala är redo att välkomna besökare för ännu ett år av julglädje och lokal hantverksskönl. Sedan över två decennier har denna marknad varit ett populärt resmål för lokalinvånare och besökare under adventssöndagarna innan julafton.

steningekompani_helsida

Jimmy laddad inför Burgar-SM i Gråbo

Nöjesnyheter Om en vecka äger Burger-SM rum i Gråbo, där Jimmy Jansson från Shiptune Burgers har förberett sig noggrant inför tävlingen. Över 70 lag kommer att delta i årets tävling, som har tre grenar: Freestyle, Vegetariskt och Hemlig låda.

pantamera_avc_helsida
bildextra

Folkfest under Märsta Kalaset

Nöjesnyheter Märsta centrum blev på lördagen platsen för en spektakulär folkfest när Märsta kalaset ägde rum. Evenemanget lockade flera tusen besökare som samlades för en dag fylld med musik, dans och underhållning.

Säsongsavslutning för Steninge Motorträff

Nöjesnyheter En minnesvärd säsongsavslutning av Steninge Motorträff ägde rum under onsdagskvällen och slog alla förväntningar. Evenemanget, som har blivit en väntad höjdpunkt för motorentusiaster, samlade en imponerande samling fordon från när och fjärran för att fira kärleken till motorvärlden.

Satsning på lokala artister under Summer Squeeze

Nöjesnyheter I år är det större satsning på lokala artister under Sigtuna Summer Squeeze: - Vi tycker att det är så kul att kunna samla en del av alla duktiga, lokala artister som finns i Sigtuna vid ett tillfälle, säger Göran Lundh, ordförande i Sigtuna Event.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

stentekompani_outsider
connys
skridskodisco_outsider
funkisfest_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
foraldranatverk_outsider
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna