centrum_panorama_hostshopping
Foto: Pressbild

Mullvaden spelas in på Wenngarn igen

TV-programmet Mullvaden som sänds på Discovery kommer på nytt att spelas in på Wenngarns slott.

centrum_artikel_host

Förra året medverkade bland annat Carina Lidbom, Anders Lundin, Edvin Törnblom, Nassim Al Fakir och Agneta Sjödin i Mullvaden ute på Wenngarn. Nu är det klart med ny säsong för 2022 som ska spelas in under sommaren rapporterar Expressen.
– ”Mullvaden” har en fantastisk kombination av både spänning och klurigheter och tittarna älskar verkligen att vara med i gissningsleken. Vi ser fram emot att maxa höstens säsong med flera nya spännings- och tävlingsmoment, en ännu lurigare mullvad och förstås en rad folkkära svenskar, säger Aron Gabrielsson, exekutiv producent för ”Mullvaden” på Discovery Networks, till Expressen.

På nytt är det kända svenskar som ska medverka för att utmanas och tävla för att samla in till prispotten. För varje lyckat uppdrag ökar prispotten samtidigt som en är mullvad och saboterar för sina medtävlande. Den som är sist kvar har chans att vinna en miljon kronor. Förra året var det Elin Bergström som vann sedan hon avslöjat mullvaden Nassim Al Fakir.

brobygget_2024
vårfester

Vårfester runt om i kommunen

Kultur & Nöje Lördagen 25 maj är det Vårfest runt om i kommunen med Kulturskolans dag i Sigtuna och Märsta, Mellan Hägg och Syren samt Bygdens Dag i Österby. Dessvärre ställdes Vårfesten i Märsta Centrum in med kort varsel.

fritidsbanken_helsida

Nytt koncept för Sigtuna Möte

Kultur & Nöje Sigtuna Möte, en årlig tradition med sina rötter i det sista jordbruksmötet från 1912, tar i år en annorlunda form. Istället för två dagars marknad har arrangörerna valt att koncentrera allt till en enda dag – lördagen den 31 augusti.

mp_tack_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida

Märstaborna bland de största semmelfrossarna

Kultur & Nöje Semlans magi sprider sig över landet när semmelperioden äntligen är här. Enligt Coops senaste rapport om semmelkonsumtionen är det ingen tvekan om att märstaborna gillar att frossa i det klassiska bakverket. Över två miljoner semlor försvann från Coops butiker under 2023, och även i år förväntas efterfrågan vara hög.

pantamera_avc_helsida

Märstabo vann 1,7 miljoner på Lotto

Kultur & Nöje Två lyckliga invånare, en från Haninge och en från Märsta, kan nu skatta sig som miljonvinnare efter Lottos lördagsdragning. Båda spelarna matchade alla sju nummer och belönades med imponerande vinster på exakt 3 411 047 kronor var.

jullov

Detta kan du göra under jullovet

Kultur & Nöje Med jullovet i antågande är det dags att planera för roliga aktiviteter för hela familjen. Oavsett intresse eller ålder finns det ett brett utbud av aktiviteter att välja mellan runt om i kommunen.

Julmarknad i Herresta Lada

Kultur & Nöje Julmarknaden på Herresta Lada i Odensala är redo att välkomna besökare för ännu ett år av julglädje och lokal hantverksskönl. Sedan över två decennier har denna marknad varit ett populärt resmål för lokalinvånare och besökare under adventssöndagarna innan julafton.

Jimmy laddad inför Burgar-SM i Gråbo

Kultur & Nöje Om en vecka äger Burger-SM rum i Gråbo, där Jimmy Jansson från Shiptune Burgers har förberett sig noggrant inför tävlingen. Över 70 lag kommer att delta i årets tävling, som har tre grenar: Freestyle, Vegetariskt och Hemlig låda.

bildextra

Folkfest under Märsta Kalaset

Kultur & Nöje Märsta centrum blev på lördagen platsen för en spektakulär folkfest när Märsta kalaset ägde rum. Evenemanget lockade flera tusen besökare som samlades för en dag fylld med musik, dans och underhållning.

Säsongsavslutning för Steninge Motorträff

Kultur & Nöje En minnesvärd säsongsavslutning av Steninge Motorträff ägde rum under onsdagskvällen och slog alla förväntningar. Evenemanget, som har blivit en väntad höjdpunkt för motorentusiaster, samlade en imponerande samling fordon från när och fjärran för att fira kärleken till motorvärlden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_tack_outsider
brobygget_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
fritidsbanken_outsider
connys
nrh_sigtuna
pantamera_out