sap_pan23

Märsta Syrianska nära degradering-Sigtuna tvåa i sjuan

Märsta Syrianska är fortsatt jumbo i femman med en match kvar. Jumbomötet mot Vaksala2 slutade oavgjort. Sigtuna IF är tvåa i sjuan.

centrum_artikel_host

Division 4
Klicka här

Division 6S
Märsta IK2 vann med hela 12-0 mot Edsbro. Salimi svarade för fem mål, Andersson och Dema för två, Folmer-Hansen, Rezai och Leigh för ett var. MIK slutar femma i serien.

Division 5S Dam
RIK/SIF vann stort mot Brottby. 20-0 slutade matchen. Josephine Naylor gjorde hela sju mål, Tyra Börjesson fem, Jennifer Jacobsson och Meghan Lång två vardera. RIK/SIF slutar sannolikt tvåa i tabellen om inte Knivsta vinner med 21 mål mot Wigör under tisdagen. Tvåan kan sedermera ge möjlighet till avancemang.

Division 5S
Märsta Syrianska FC  är på väg ur femman, en match återstår förvisso men det ska mycket till för att hänga kvar. Man kunde ha saken i egna händer om man besegrade Vaksala, men så blev inte fallet. MSFC ledde i drygt en halvtimme mitt i matchen men Vaksala2 vände på steken och först i slutet kom 3-3. Arlanda var spelledigt men väntar in besked från UFF gällande den avbrutna matchen mot Riala förra helgen där FCA klev av planen med minuter kvar och underläge 11-0.

Division 7S
Sigtuna tog en storseger mot Rasbo2 med 7-0 dock kommer det med största sannolikhet inte innebära avancemang som etta eftersom Almo ledde med 7-2 när deras match mot Enköping City bröts. Där kommer Almo troligtvis att tilldelas segern och därmed slutar man etta. Hampus Lundström gjorde fyra mål, Mohammed, Harryzon och Sveholm varsitt.

sap_sep23_helsida
centrum_host_helsida
ica_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

nrh_sigtuna

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

moderat_fokus_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

pantamera_avc_helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

defacto_helsida

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

connys_helsida
joes-helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

hockeyskola_helsida
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Handboll På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

division 3

Märsta IK och Västerås IK delar poängen i en intensiv match

Fotboll I en spännande och målrik första halvlek mellan Märsta IK och Västerås IK slutade matchen oavgjort med 2-2. Mohammed Mohamed var i fokus med två tidiga mål för Västerås IK, medan Märsta IK kämpade tillbaka genom Filip Rauhala och Kevin Toure. Trots en mållös andra halvlek förblev resultatet oförändrat, och Märsta IK befäste sin placering på kvalplats inför kommande utmaningar i fotbollssäsongen.

svenska cupen

Andra raka för Skånela i Svenska Cupen

Handboll Skånela herrar vann på bortaplan mot VästeråsIrsta i den andra omgången av ATG Svenska Cupens gruppspel. Trots att de låg under med 14-13 i halvtid lyckades de vinna med 33-27.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
hockeyskola_outsider
pantamera_out
nrh
centrum_outsider_host
joes_outsider
socialdem_sep23_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
ica_outsider
moderat_bli_medlem