vinter_pan
MP i samband med valvakaFoto: Insändarbild

MP stänger inga dörrar

Miljöpartiet sitter på två mandat och kan lösa en majoritet i fullmäktige om man "går över" till borgerliga sidan.

centrum_artikel_host

96 procent av rösterna har räknats. Ett uppsamlingsdistrikt ska räknas på onsdag vilket är den så kallade onsdagsräkningen då poströster, utlandsröster och röster som man haft svårt att tyda ska räknas på kommunhuset. En tänkbar konstellation är att Miljöpartiet hoppar över till det borgerliga blocket om exempelvis Liberalerna och Centerpartiet inte vill regera med SD-mandat.
– Miljöpartiet har haft en bra valrörelse och är mycket nöjda med att vi inte tappat mandat. Vi kan nu fortsätta med att föra fram vår politik. Vi avvaktar ställningstaganden tills vi vet ett slutresultat med alla röster räknade, uppger Jan Franzén (MP) för märsta.nu

centrum_host_helsida
storemore_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

vinter_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

ica_helsida
pantamera_avc_helsida
wenngarn_jul_helsida
joes-helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

defacto_helsida
connys_helsida

Långa lastbilar kan få köra genom kommunen

Nyheter En banbrytande förändring i svensk vägtrafik kommer träda i kraft den 1 december när lastbilar får en utökad längd på upp till 34,5 meter. Detta innebär att fordonen nu kan bli nästan tio meter längre än tidigare tillåtet.

slottsby_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
ica_outsider
vinter_outsider
storemore_out
joes_outsider
slottsby_outsider
connys
swedol_outsider
wnngarn_jul_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna