kyrka_advent _pan
Veteranbilsutställning på Steninge slottsbyFoto: Magnus Granhagen

Motorträff till Steninge slott

I juni arrangeras en motorträff i Steninge slottsby, initiativtagare är Magnus "Bingo" Granhagen tillsammans med Thomas Hulldin på Steninge Bruk.

centrum_artikel_host

8:e juni är det dags för Steninge Motorträff med utställning av bland annat veteranbiler, unika bilar, EPA och MC-moped. Valstabon Magnus Granhagen tyckte att det saknades en bilträff i Märsta och tog tag i saken. Han kontaktade Thomas Hulldin på Steninge Bruk. Nu är utställningen bara två veckor bort.
– Det är en motorträff för alla entusiaster, man kan ställa ut sin egen bil och under kvällen har restaurangen öppet med en specialmeny. Vi har också laddat butikerna i ladan så att de har extraöppet, säger Magnus Granhagen.

pantamera_avc_helsida
idol 2022

Albin föll i finalen

Nöjesnyheter Albin Tingwall räckte inte till i Idolfinalen utan fick ge sig mot Nike Sellmar: - Det gick inte att vinna mot Nike, det visste jag ju när jag fick reda på att jag skulle till final med henne, sa Albin till Aftonbladet.

defacto_helsida
advent_kyrka_helsida

Silverskatter ställs ut igen

Kulturnyheter Olika silverskatter ställs ut igen på Sigtuna Museum 1:a december: - Vikingatiden är ett begrepp laddat av spänning och äventyr. Med effektivare skepp och goda kontaktnät gav sig skandinaver ut på långa resor för handel och plundring. Om detta berättar vi i vår nya utställning, säger Ted Hesselbom, museichef för Sigtuna Museum & Art.

moderat_pan_helsida
centrum_host_helsida
agy_oppethus
halloween

Här är godischanserna störst

Nöjesnyheter Störst chans att samla på sig mycket godis har barnen på Sätuna. märsta.nu har sammanställt godismöjligheterna i din stadsdel med hjälp av siffror från SCB.

dackskifte_helsida
höstlov

Stort intresse för musikproduktion

Kulturnyheter Ungdomar i kommunen har stort intresse för musikproduktion och under Höstlovet arrangeras en kurs inom området: - Eftersom vår terminskurs i musikproduktion på kulturskolan är fullbokad och intresset är så stort, ville vi skapa den här möjligheten under höstlovet, säger Beata Alving, kulturskolechef i Sigtuna kommun.

connys_helsida

Eatery hade bästa räkmackan

Nöjesnyheter Eatery på Arlanda hade den bästa räkmackan när sigtunabon Catarina König och "Matgeek" testade räkmackor på onsdagen inför Räkmackans dag som är idag fredag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

kyrka_outsider_advent
centrum_outsider_host
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
nrh
connys
dackskifteoutsider
swedol_outsider