karnkraft_m
Mannen sköts utanför en busshållsplats i SteningeFoto: Insändarbild

Mordmisstänkt åtalas för grovt vapenbrott

Den man som fortfarande är misstänkt för inblandning i dödsskjutningen i Steninge har åtalats för grovt vapenbrott.

centrum_artikel_host

Nyligen släpptes en man i 20-årsåldern från häktet sedan han suttit misstänkt för inblandning i mordet i Steninge i oktober då en man i 25-årsåldern sköts ihjäl vid en busshållsplats.

Mannen har nu åtalats för grovt vapenbrott då han hade en halvautomatisk tårgaspistol som modifierats till ett skarpt skjutvapen under en tid förra året fram till i slutet av mars. Mannen har också haft ett 15-tal skarpa patroner med kaliber .22.

Enligt de senaste kommentarerna från åklagarna är mannen fortsatt misstänkt för inblandning i mordet men det fanns inte tillräcklig bevisning för att begära honom häktad ytterligare tid. En kvinna i 20-årsåldern kvarstår i häktet.

centrum_host_helsida

Morgonkollen

Notiser I dagens morgonkoll med märsta.nu presenterar vi den senaste informationen om vädret, kollektivtrafiken och den senaste blåljusrapporten för Sigtuna kommun.

seniordag_helsida
ica_helsida

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen med Märsta.nu, 27 maj: Väder, Kollektivtrafik, Trafik och Blåljusuppdateringar

karnkraft_m_topp
pendelkaoset

Kraftigt reducerad pendeltågstrafik under fredagen

Notiser Stor personalbrist påverkar pendeltågstrafiken under fredagen den 26 maj. Resenärer ombeds vara medvetna om att pendeltågen kommer att gå med kraftigt reducerad trafik under dagen. Denna åtgärd beror på den aktuella bristen på personal.

connys_helsida

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen med märsta.nu - 26 maj: Väder, kollektivtrafik, blåljus och trafikuppdateringar,

pantamera_avc_helsida

Nu invigs Tandvårdshuset i Sigtuna

Nyheter Tandvårdshuset i Sigtuna inviger sina nyrenoverade lokaler idag, den 25 maj. Beläget på Olofsgatan 10 har detta tandvårdshus varit en viktig del av Sigtunas tandvårdssamhälle sedan slutet av 1990-talet. Innan det fungerade lokalerna som både en läkarmottagning och en vårdcentral. År 2020 slogs tre olika tandvårdskliniker samman och bildade den nuvarande verksamheten.

nrh_sigtuna
defacto_helsida

Dörrarna stängs på pendeltågen för ett bekvämare ombordsklimat

Nyheter Från och med nästa vecka kommer pendeltågsresenärer behöva trycka på dörrknappen för att öppna dörrarna istället för att de öppnas automatiskt. Detta åtgärdas för att skapa ett bekvämare klimat ombord på tågen. För resenärer som behöver stöd eller ledsagning kommer det finnas möjlighet att beställa hjälp.

mp_helsida

Morgonkollen

Notiser Välkommen till Morgonkollen med märsta.nu! Här är de senaste uppdateringarna för dagen.

joes-helsida

Morgonkollen

Notiser Morgonen den 23 maj presenterar märsta.nu en sammanfattning av vädret, trafikförhållandena och de senaste uppdateringarna om kollektivtrafiken.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_outsider_host
mp_outsider
joes_outsider
nrh
seniordag_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
ica_outsider
pantamera_out