vinter_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Molotovcocktail kastades mot kommunhuset

En molotovcocktail kastades mot kommunhuset vid midnatt men branden tog aldrig fart.

centrum_artikel_host

Strax efter midnatt kastades en molotovcocktail mot kommunhusets entré rapporterar Aftonbladet. Flaskan kom aldrig in i själva kommunhuset men en mindre brand uppstod på utsidan enligt tidningen. Branden kunde dock släckas snabbt innan den spred sig. En anmälan om försök till mordbrand upprättades.
– Vi ser väldigt allvarligt på det här, så vi har många polisbilar ute. Det hade kunnat sluta illa, säger Tomas Ibstedt, vakthavande befäl vid polisen i Stockholm, till Aftonbladet.

Utöver det stora pådraget av polisbilar skickas helikopter upp som deltog i sökandet. Det är oklart om någon gripits. SVT rapporterar att en teknisk undersökning ska genomföras morgonen. Man tror sig också veta motivet till attacken men det är inget som polisen vill uttala sig om.

Polisen meddelar att man säkrat spår och bevis redan under natten men att kriminaltekniker även ska undersöka under förmiddagen. Ingen är i nuläget frihetsberövad.

 

connys_helsida
vinter_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

storemore_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

slottsby_helsida
joes-helsida
defacto_helsida
centrum_host_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

ica_helsida
wenngarn_jul_helsida

Långa lastbilar kan få köra genom kommunen

Nyheter En banbrytande förändring i svensk vägtrafik kommer träda i kraft den 1 december när lastbilar får en utökad längd på upp till 34,5 meter. Detta innebär att fordonen nu kan bli nästan tio meter längre än tidigare tillåtet.

pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
swedol_outsider
slottsby_outsider
ridskola_2020_outsider
wnngarn_jul_outsider
vinter_outsider
ica_outsider
connys
centrum_outsider_host
storemore_out
joes_outsider
pantamera_out