kyrka_advent _pan
Ett tandläkarteam från Folktandvården besöker äldreboenden och andra äldre .Foto: Pressbild/Folktandvården

Mobila tandvårdsteam till äldreboenden

Folktandvården har begränsad verksamhet på sina kliniker i Märsta men åker samtidigt ut med mobila team till äldre.

centrum_artikel_host

Ett akutteam från Folktandvården har inrättats eftersom verksamheten stängts ner på flera platser i länet. I Sigtuna stängdes kliniken ner i två veckor och i Märsta var det en neddragning under en period. Båda verksamheterna har nu öppet men går inte på full kapacitet.

Nu har Folktandvården fått ett nytt uppdrag av regionen som innebär att man rycker ut till personer som är eller kan vara smittade av covid-19. Personerna ska omfattas av nödvändig tandvård samt bor på äldreboende eller i eget boende.

Teamet består av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska och de kommer att regelbundet åka ut till äldreboenden med en miniklinik som ställs upp i ett rum på boendet i några veckor.

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

advent_kyrka_helsida
connys_helsida
agy_oppethus
moderat_pan_helsida
pantamera_avc_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

defacto_helsida
centrum_host_helsida
dackskifte_helsida

Uppgraderar vädervarning

Nyheter SMHI uppgraderar vädervarningen för söndagen till en Orange varning gällande Sigtuna kommun och större delen av länet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
kyrka_outsider_advent
pantamera_out
dackskifteoutsider
swedol_outsider
nrh
centrum_outsider_host
connys