eldsjal2024_pan
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Inga spår efter skottlossningen

Polis kallades till Valsta under natten och undersökte en misstänkt skottlossning.

centrum_artikel_host

Det var vid 23.30-tiden som helikopter började hovra lågt över Valsta och Märsta sedan man fått in samtal om skottlossning. Ett stort antal polispatruller undersökte också området där man fått in uppgifterna om skottljuden. Sökningarna blev dock resultatlösa då man inte hittade spår av skottljud och man har heller inte fått uppgifter om att någon som är i behov av sjukvård. Undersökningen går eventuellt vidare under dagen med att söka efter misstänkt brottsplats.

mp_helsida_eu

Morgonkollen

Notiser Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

eldsjal2024_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
storemore_helsida
centrum_host_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
centrum_outsider_host
mp_eu_outsider
nrh_sigtuna
storemore_out
eldsjal2024_out
ridskola_2020_outsider
pantamera_out