vintermarknad_pan
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Misstänkt sexualbrott i kommunen

Polisen utreder ett misstänkt sexualbrott efter larm till en adress i kommunen under natten, rapporterar Aftonbladet.

centrum_artikel_host

Omständigheterna är knapphändiga i nuläget men Aftonbladet rapporterar om att ett sexualbrott anmälts under natten. Det ska ha skett någonstans i kommunen.
– Vi utreder ett sexualbrott i Sigtuna kommun och en person är anhållan. Det är allt jag kan säga just nu, säger Per Fahlström, presstalesperson på polisregion Stockholm, till Aftonbladet.

agy_oppethus
dackskifte_helsida
pantamera_avc_helsida
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

connys_helsida
advent_kyrka_helsida
vintermarknad_helsida
moderat_pan_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

defacto_helsida
centrum_host_helsida
julmarknad_2022

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

dackskifteoutsider
pantamera_out
connys
kyrka_outsider_advent
centrum_outsider_host
swedol_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
vintermarknad_outsider
marknaden_outsider