centrum_panorama_hostshopping
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Misstänkt sexualbrott i kommunen

Polisen utreder ett misstänkt sexualbrott efter larm till en adress i kommunen under natten, rapporterar Aftonbladet.

centrum_artikel_host

Omständigheterna är knapphändiga i nuläget men Aftonbladet rapporterar om att ett sexualbrott anmälts under natten. Det ska ha skett någonstans i kommunen.
– Vi utreder ett sexualbrott i Sigtuna kommun och en person är anhållan. Det är allt jag kan säga just nu, säger Per Fahlström, presstalesperson på polisregion Stockholm, till Aftonbladet.

connys_helsida
brobygget_2024
centrum_host_helsida

Renoveringen av Stora gatan pausas över sommaren

Notiser Renoveringen av Stora gatan i Sigtuna har gått enligt tidsplan och alla vårens etapper är nu färdiga. Som planerat kommer arbetet att pausas över sommaren för att inte störa handeln och turismen under högsäsongen, och det återupptas igen den 19 augusti.

mp_tack_helsida

Skyfall förväntas i kommunen idag

Notiser Meteorologerna har utfärdat en varning för skyfallsliknande regn i Sigtuna kommun och övriga delar av södra Svealand och norra Götaland. Enligt prognoserna kommer kraftiga skurar att bildas under eftermiddagen, vilket kan ge stora mängder regn lokalt och orsaka översvämningar.

SSHL satsar på ny belysning som en del av energieffektiviseringen

Nyheter Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket (SSHL) har genom finansiering från EU tagit ett stort steg mot hållbarhet och energieffektivisering. Med stöd från Signify och EU-projektet "Eco2 Schools as New European Bauhaus Lab" har skolan sett märkbara förbättringar i både energieffektivitet och studiemiljö.

pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida

Sommarlovsbiljetten är igång

Nyheter Under sommarperioden 5 juni till 27 augusti reser ungdomar mellan 12 och 18 år gratis med SL-trafiken. Initiativet med lovkortet är ett steg från Region Stockholm för att uppmuntra miljövänliga resor.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_tack_outsider
pantamera_out
fritidsbanken_outsider
brobygget_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna