Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Misstänkt nätverkskriminell häktas för mordförsök

Den man som misstänks för dödsolyckan i Valsta i somras begärdes häktad i slutet av förra veckan för mordförsök och grovt vapenbrott.

centrum_artikel_host

I onsdags kallades polis till kolonilotterna i Steninge med anledning av ett mordförsök. På plats greps en nätverkskriminell som sedan tidigare är misstänkt för vållande till annans död för trafikolyckan i Valsta i juni. Under fredagen begärdes mannen häktad för försök till mord, grovt vapenbrott och grovt olaga hot. Åklagaren ska nu senast 1 december väcka åtal i ärendet.

centrum_host_helsida
slottsby_helsida
wenngarn_jul_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

defacto_helsida
joes-helsida
storemore_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

ica_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
swedol_outsider
wnngarn_jul_outsider
slottsby_outsider
storemore_out
joes_outsider
ica_outsider
connys
nrh_sigtuna