centrum_panorama_hostshopping
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Misstänkt mordförsök under natten

Under natten kallades polis till en adress i centrala Märsta med anledning av ett misstänkt mordförsök: - En person hart förts till sjukhus allvarligt skadad, uppger Mats Eriksson vid Polisens ledningscentral.

centrum_artikel_host

Strax före klockan 2 i natt larmades polis till Tingvallavägen med anledning av ett bråk. Bråket ska ha uppstått i en bostad eller i anslutning till bostaden, en person har orsakat skador på en annan med någon form av stickvapen enligt Polisen.
– Det är två som bråkat, en anträffas allvarligt skadad och förs till sjukhus, den andra grips och anhålls under natten, säger Mats Eriksson vid Polisens ledningscentral.

Det fanns vittnen i bostaden som ska ha sett händelsen och som polis förhörde, de är dock inte misstänkta för något brott i nuläget enligt Polisen.
– Det är oklart varför det uppstått bråk, men något har initierat det, just nu kan jag inte uttala mig om det, fortsätter Eriksson.

Ekonomisk kris i regionen kan leda till högre SL-priser

Politik SL står inför en ekonomisk kris med ett budgetunderskott på 1,3 miljarder kronor nästa år, enligt Trafikförvaltningens egna beräkningar. Detta kan leda till nya prishöjningar och ytterligare nedskärningar. Moderaterna i Region Stockholm kräver nu en kriskommission för att hantera situationen.

fritidsbanken_helsida
brobygget_2024
connys_helsida
pantamera_avc_helsida

Renoveringen av Stora gatan pausas över sommaren

Notiser Renoveringen av Stora gatan i Sigtuna har gått enligt tidsplan och alla vårens etapper är nu färdiga. Som planerat kommer arbetet att pausas över sommaren för att inte störa handeln och turismen under högsäsongen, och det återupptas igen den 19 augusti.

mp_tack_helsida

Skyfall förväntas i kommunen idag

Notiser Meteorologerna har utfärdat en varning för skyfallsliknande regn i Sigtuna kommun och övriga delar av södra Svealand och norra Götaland. Enligt prognoserna kommer kraftiga skurar att bildas under eftermiddagen, vilket kan ge stora mängder regn lokalt och orsaka översvämningar.

SSHL satsar på ny belysning som en del av energieffektiviseringen

Nyheter Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket (SSHL) har genom finansiering från EU tagit ett stort steg mot hållbarhet och energieffektivisering. Med stöd från Signify och EU-projektet "Eco2 Schools as New European Bauhaus Lab" har skolan sett märkbara förbättringar i både energieffektivitet och studiemiljö.

centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider
mp_tack_outsider
fritidsbanken_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
connys