valstadagen_pan
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Misstänkt mordförsök under natten

Under natten kallades polis till en adress i centrala Märsta med anledning av ett misstänkt mordförsök: - En person hart förts till sjukhus allvarligt skadad, uppger Mats Eriksson vid Polisens ledningscentral.

centrum_artikel_host

Strax före klockan 2 i natt larmades polis till Tingvallavägen med anledning av ett bråk. Bråket ska ha uppstått i en bostad eller i anslutning till bostaden, en person har orsakat skador på en annan med någon form av stickvapen enligt Polisen.
– Det är två som bråkat, en anträffas allvarligt skadad och förs till sjukhus, den andra grips och anhålls under natten, säger Mats Eriksson vid Polisens ledningscentral.

Det fanns vittnen i bostaden som ska ha sett händelsen och som polis förhörde, de är dock inte misstänkta för något brott i nuläget enligt Polisen.
– Det är oklart varför det uppstått bråk, men något har initierat det, just nu kan jag inte uttala mig om det, fortsätter Eriksson.

sommar i sigtuna kommun

Nyrenoverade Midgårdsbadet öppnar på fredag

Nyheter På fredag öppnar Midgårdsbadet som renoverats inför den kommande sommaren med en ny vattenreningsteknik: - Jag är oerhört glad och nöjd över att vi fått till den nya biologiska badvattenreningen på utebadet. Det innebär att vi nu kan fortsätta att leverera ett bra badvatten de kommande 20-30 åren, för så länge håller det här nya reningssystemet, och vara det uppskattade vattenhål som så många besöker varje sommar, säger bad och simhallschefen Tapani Röyttä.

joes-helsida
pantamera_avc_helsida

Villainbrott i Sigtuna

Blåljus Ett säkerhetsbolag slog larm till polisen efter att ha mottagit ett kameralarm om ett pågående inbrott i en villa belägen i Sigtuna. En okänd person hade lyckats ta sig in i bostaden genom baksidan, vilket ledde till att det uppstod skador inomhus. Vid polisens ankomst fanns ingen person kvar på platsen.

elon_helsida

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen med märsta.nu om det senaste vädret, blåljushändelser, kollektivtrafiken och trafiksituationen i kommunen. Här är en sammanfattning av morgonens nyheter:

connys_helsida
valstadagen
defacto_helsida

Morgonkollen

Notiser märsta.nu välkomnar läsarna till ännu en dag med den dagliga Morgonkollen för att hålla sig uppdaterade om det senaste som händer i kommunen. Här är de senaste nyheterna för den 2 juni.

Nationaldagsfirande i Sigtuna och Valsta

Nyheter Invånarna i Sigtuna och Valsta ser fram emot att fira den svenska nationaldagen den 6 juni med en dag full av festligheter och samhörighet. Borgmästarängen i Sigtuna stad och Valsta centrum förbereder sig för att bli epicentrum för det spännande firandet, där invånare i alla åldrar förväntas samlas.

Wenngarns_cafe_helsida
nrh_sigtuna

Stulen moped hittades och återlämnades

Blåljus I en snabb och framgångsrik insats återlämnade polisen en stulen moped till dess ägare efter en kontroll i Valsta under tisdagen. Händelsen inträffade klockan 16:50 och resulterade i att den efterlysta mopeden nu har tagits bort från vägtrafikregistret.

mp_helsida

Morgonkollen

Notiser märsta.nu ger dig den senaste morgonkollen med aktuella nyheter och information för dagen. Här är sammanfattningen:

centrum_host_helsida

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen med märsta.nu 30 maj! En vacker morgon hälsar oss välkomna till en ny dag i kommunen med behagliga temperaturer och en del trafikrelaterade nyheter att hålla koll på.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

wenngarn_outsider
joes_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
student_outsider
pantamera_out
valstadagen_outsider
connys
swedol_outsider
mp_outsider
nrh