sap_feb_pan
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Misstänkt mordförsök under natten

Under natten kallades polis till en adress i centrala Märsta med anledning av ett misstänkt mordförsök: - En person hart förts till sjukhus allvarligt skadad, uppger Mats Eriksson vid Polisens ledningscentral.

centrum_artikel_host

Strax före klockan 2 i natt larmades polis till Tingvallavägen med anledning av ett bråk. Bråket ska ha uppstått i en bostad eller i anslutning till bostaden, en person har orsakat skador på en annan med någon form av stickvapen enligt Polisen.
– Det är två som bråkat, en anträffas allvarligt skadad och förs till sjukhus, den andra grips och anhålls under natten, säger Mats Eriksson vid Polisens ledningscentral.

Det fanns vittnen i bostaden som ska ha sett händelsen och som polis förhörde, de är dock inte misstänkta för något brott i nuläget enligt Polisen.
– Det är oklart varför det uppstått bråk, men något har initierat det, just nu kan jag inte uttala mig om det, fortsätter Eriksson.

spedition_helsida
connys_helsida

Nya insatser för att stoppa utbrottet av granbarkborre

Notiser I kampen mot granbarkborren tar Sigtuna kommun nu ett aktivt steg genom att bekämpa dess spridning. I skogskanterna kan du möjligen se nedfällda granar, en del av det pågående arbetet med att förbereda inför granbarkborrens svärmningssäsong senare i vår.

centrum_host_helsida
sportlov

Gängkriminell greps på Arlanda

Blåljus En 31-årig man, känd som Foxtrotmannen, som varit jagad internationellt för flera grova brott, inklusive morden på två tonårspojkar i Stockholm, har gripits på Arlanda flygplats.

steningekompani_helsida
hamnplanen

Nya förslaget: Krögare får bekosta fastigheten

Nyheter Det tidigare förslaget om att Sigtuna kommun skulle bygga och förvalta en restaurang på Hamnplanen i Sigtuna har reviderats. I det nya förslaget söks en intressent som själv vill bekosta bygget och driva verksamheten.

Ny aktör tar över Mälartåg

Nyheter Transdev kommer att ta över driften av Mälartåg, som ansvarar för den regionala tågtrafiken i Stockholm-Mälardalen, från och med den 16 juni i år.

fritidsbanken_sportlov

Ökad befolkning trots färre födda barn

Nyheter Antalet nyfödda i Sverige fortsätter att minska enligt ny statistik från SCB. I Sigtuna kommun var antalet nyfödda det lägsta på elva år under 2023, med endast 546 levande födslar. Även om antalet nyfödda minskar, ökade den totala folkmängden i Sigtuna med 653 invånare.

skridskodisco_helsida
funkisfest_helsida
pantamera_avc_helsida

Varning utfärdad för ishalka i Sigtuna kommun

Nyheter En varning har utfärdats för plötslig ishalka i Sigtuna kommun och stora delar av Svealand samt sydostligaste Norrland. Underkylt regn eller regn på kalla vägytor kan orsaka svårigheter med plötslig ishalka.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
spedition_outsider
skridskodisco_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
funkisfest_outsider
connys
stentekompani_outsider