eu_valet_panorama
Foto: Magnus Granhagen

Misstänkt kvinna på fri fot

Den kvinna som misstänks för busshållsplatsmordet har släppts och därmed är båda misstänkta för mordet på fri fot.

centrum_artikel_host

Polis grep tidigare i år två personer misstänkta för busshållsplatsmordet, de anhölls och häktades. För två veckor sedan försattes den man som var misstänkt för mordet på fri fot. Tidigare i veckan kom ett beslut om att häva häktning även en för en kvinna i 20-årsåldern som varit frihetsberövad.

Därmed har polisen inga häktade för det brutala mordet som skedde mitt på ljusa dagen i början av oktober. Polis har gått ut med en film där man vill ha tips om vem det är på bilden som avlossar skott. En 25-årig man avled efter att ha skjutits ihjäl i samband med att han skulle kliva på bussen.

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

seniormassa_pan
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_eu

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

eldsjal2024_helsida
centrum_host_helsida
bygdensdag_helsida

Sigtunas rådhus fyllde 280 år

Nyheter I lördags firade Sigtuna en viktig milstolpe – det var 280 år sedan Sigtuna Rådhus invigdes av Eric Kihlman den 18 maj 1744. Detta historiska ögonblick markerades av invånarna med glädje och stolthet över stadens rika kulturarv.

Extra

Sigtunas befolkning minskade

Nyheter Sigtuna kommun upplevde en befolkningsminskning med 31 personer under första kvartalet 2024, vilket är den största minskningen under ett kvartal på hela 2000-talet. Trots att fler barn föddes än personer dog, var det fler som flyttade från kommunen än till den, vilket resulterade i en minskning av invånarantalet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eu_valet_outsider
nationaldag_outsider
eldsjal2024_out
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
bygdensdag_outsider
connys
nrh_sigtuna
seniormassa_outsider