defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen

Misstänkt kvinna på fri fot

Den kvinna som misstänks för busshållsplatsmordet har släppts och därmed är båda misstänkta för mordet på fri fot.

centrum_artikel_host

Polis grep tidigare i år två personer misstänkta för busshållsplatsmordet, de anhölls och häktades. För två veckor sedan försattes den man som var misstänkt för mordet på fri fot. Tidigare i veckan kom ett beslut om att häva häktning även en för en kvinna i 20-årsåldern som varit frihetsberövad.

Därmed har polisen inga häktade för det brutala mordet som skedde mitt på ljusa dagen i början av oktober. Polis har gått ut med en film där man vill ha tips om vem det är på bilden som avlossar skott. En 25-årig man avled efter att ha skjutits ihjäl i samband med att han skulle kliva på bussen.

centrum_host_helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

pantamera_avc_helsida
oppethus_helsida_2023

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

humbacken_helsida
defacto_helsida
moderat_pan_helsida
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_outsider_host
nrh
oppethus_agy_2023_outsider
humbacken_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
connys