Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Misstänkt i mordärende greps på Arlanda

En 19-årig man greps på Arlanda misstänkt för ett mord som skedde i Göteborg i september.

centrum_artikel_host

Mannen landade enligt TV4 på Arlanda. Han är en av flera som är misstänkta för en dödsmisshandel i Göteborg i september. Flera personer är redan gripna. Mannen anlände med ett flyg från utanför Europa. Den gripne mannen har överlämnats till Polis i Göteborg för vidare utredning.

ica_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

wenngarn_jul_helsida
slottsby_helsida
defacto_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

pantamera_avc_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

storemore_helsida
joes-helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
swedol_outsider
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
storemore_out
joes_outsider
ica_outsider
slottsby_outsider
pantamera_out
wnngarn_jul_outsider
ridskola_2020_outsider