Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Misstänkt gängkriminell anhållen för mordförsök

En man greps igår i Märsta misstänkt för mordförsök, enligt Aftonbladet ska den misstänkte vara känd gängkriminell och dessutom misstänks ha kört ihjäl en elvaårig pojke i somras.

centrum_artikel_host

Det var under onsdagskvällen som ett stort pådrag kallades till koloniområdet i Kungshörnet. Aftonbladet rapporterar att en man hade knivhuggits och misshandlats av flera gärningspersoner. Många vittnen fanns på plats och en anmälan om mordförsök har upprättats. En man är gripen och anhållen. Enligt Aftonbladet är den misstänkte samma person som i somras misstänks ha körde ihjäl en 11-årig pojke i Märsta. Han är sedan tidigare misstänkt för vårdslöshet i trafik och vållande till ananas död.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
storemore_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

ica_helsida
defacto_helsida
joes-helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

slottsby_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

wenngarn_jul_helsida
connys_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
storemore_out
connys
swedol_outsider
joes_outsider
centrum_outsider_host
wnngarn_jul_outsider
nrh_sigtuna
ica_outsider
slottsby_outsider
pantamera_out