kommun_skoterska
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Misstänkt för olaga hot mot grupp på Arlanda flygplats

En man som uppgav att han hade med sig ett farligt föremål ombord på ett plan fick kliva av och en polisanmälan upprättades.

centrum_artikel_host

Enligt polisen inträffade en händelse på Arlanda flygplats där en man identifierades som misstänkt för olaga hot mot grupp vid 14.20-tiden. Polisen på flygplatsen kontaktades av en flygkapten som uppmärksammade att en passagerare hade uttalat hotfulla kommentarer om att han hade med sig ett farligt föremål ombord på planet.

Polisen vidtog omedelbart åtgärder för att undersöka situationen och säkerställa att inget verkligt hot förelåg. Efter en noggrann undersökning kunde polisen konstatera att passageraren inte bar på något farligt föremål. Trots detta beslutade de att avlägsna mannen från planet och han är nu misstänkt för olaga hot mot grupp.

Denna text genererades med en textrobot

adhd_kommun
connys_helsida
centrum_host_helsida

Kommunen växer mest i Skånela och Märsta

Nyheter Sigtuna kommun har under de senaste åren varit på stark tillväxtspår, och enligt färsk statistik från Statistiska centralbyrån (SCB) har befolkningen ökat betydligt. Vid årsskiftet 2023 hade kommunen nått en befolkning på 51 876 invånare, en ökning med imponerande 20 procent under den senaste tioårsperioden.

nrh_sigtuna

Man greps med vapen och kniv

Blåljus En dramatisk händelse utspelade sig idag på Terminal 5 på när en man greps vid säkerhetskontrollen med ett vapen och en kniv i sitt handbagage.

SJ utökar trafiken till Arlanda

Nyheter Från och med den 10 december 2023 kommer SJ att implementera en spännande ny tidtabell som kommer att påverka resenärer över hela landet. En av de mest efterlängtade förändringarna är återinförandet av direkttåg mellan Stockholm och Uppsala, som lovar att minska restiden mellan de två städerna avsevärt.

mp_ute_helsida
joes-helsida

Mälardslasrådet träffas om Arlandas framtid

Politik 70 politiker från Mälardalsrådets infrastruktursamarbete kommer att samlas på Clarion Hotel Arlanda Airport för att diskutera och fatta beslut om framtiden för transportnätverket i Stockholm-Mälarregionen. Målet är att förbättra regionens internationella tillgänglighet och öka konkurrenskraften.

defacto_helsida
ica_helsida

Idoler och fältare gör gemensam sak mot psykisk ohälsa

Nyheter I en inspirerande sammanslagning av engagemang och kreativitet samlades Sigtuna kommuns fältassistenter Pelle, Camilla, Roger och Carina tillsammans med välkända artister och en passionerad föreläsare i Råbergshallen förra lördagen. Syftet med evenemanget var att sprida medvetenhet om psykisk hälsa och samla in medel till förmån för Suicide Zero.

pantamera_avc_helsida

Pristak på Arlanda införs

Nyheter Arlanda har länge varit föremål för resenärers ilska över de hutlösa matpriserna som erbjuds vid terminalerna. Nu, som ett svar på dessa klagomål, tar Swedavia ett steg mot att sätta stopp för de tokdyra måltiderna.

EXTRA

Grov misshandel på buss

Blåljus Under natten till söndag inträffade en allvarlig misshandel på en buss mellan Märsta och Sigtuna där fem okända gärningspersoner är nu misstänkta för brottet. Polisen utreder händelsen som grov misshandel.

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen 24 september: märsta.nu ger dig den senaste informationen

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_outsider_host
swedol_outsider
connys
pantamera_out
joes_outsider
mp_ute_outsider
kommun_adhd_outsider
ridskola_2020_outsider
kommun_skoterska_outsider
nrh
ica_outsider