vintermarknad_pan
Foto: Insändarbild

Misstänkt för brand på Norrbacka sköts ihjäl

Den man som på torsdagen sköts ihjäl i Sollentuna var misstänkt för flera brott i Märsta enligt Expressen, bland annat en brand i bostadshus på Norrbacka.

centrum_artikel_host

På torsdagen sköts en 22-årig man ihjäl i Sollentuna. Mannen var enligt Expressen känd av Polisen sedan tidigare, bland annat för flera brott i Sigtuna kommun. Han delgavs misstanke för brott efter en brand på Norrbacka förra våren. Två personer fördes till sjukhus efter den branden. Han häktades även för brottet men släpptes kort därpå då bevisningen inte räckte.

I oktober 2018 var det larm om skottlossning i Märsta, två män sprang från platsen, en av dessa ska ha varit 22-åringen. Han hade en pistol i en strumpa som han slängde ifrån sig i samband med att Polisen kom på honom. Han greps misstänkt för grovt vapenbrott och penningtvättsbrott men åtalades inte enligt tidningen. Istället dömdes han för narkotikainnehav då polisen i samband med en husrannsakan i hans dåvarande bostad i Märsta hittade narkotika i form av tramadol och subutex.

defacto_helsida
julmarknad_2022
connys_helsida
vintermarknad_helsida
moderat_pan_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
anders_dans_helsida
advent_kyrka_helsida
agy_oppethus

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
connys
swedol_outsider
marknaden_outsider
anders-outsider_dans
vintermarknad_outsider
pantamera_out
kyrka_outsider_advent
nrh