helsida_bostad
Foto: Insändarbild

Misstänkt för brand på Norrbacka sköts ihjäl

Den man som på torsdagen sköts ihjäl i Sollentuna var misstänkt för flera brott i Märsta enligt Expressen, bland annat en brand i bostadshus på Norrbacka.

centrum_artikel_host

På torsdagen sköts en 22-årig man ihjäl i Sollentuna. Mannen var enligt Expressen känd av Polisen sedan tidigare, bland annat för flera brott i Sigtuna kommun. Han delgavs misstanke för brott efter en brand på Norrbacka förra våren. Två personer fördes till sjukhus efter den branden. Han häktades även för brottet men släpptes kort därpå då bevisningen inte räckte.

I oktober 2018 var det larm om skottlossning i Märsta, två män sprang från platsen, en av dessa ska ha varit 22-åringen. Han hade en pistol i en strumpa som han slängde ifrån sig i samband med att Polisen kom på honom. Han greps misstänkt för grovt vapenbrott och penningtvättsbrott men åtalades inte enligt tidningen. Istället dömdes han för narkotikainnehav då polisen i samband med en husrannsakan i hans dåvarande bostad i Märsta hittade narkotika i form av tramadol och subutex.

toppbanner
EXTRA

Märstabo döms för våldtäkt mot barn

Notiser En man i 35-årsåldern från Märsta döms för våldtäkt mot barn. Enligt domen ska han ha utfört handlingar mot en flicka i 10-årsåldern som är att jämställa med våldtäkt.

pantamera_avc_helsida
centrum_sommar2022_helsida
ungdomsarbete_helsida
connys_helsida
defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
connys
pantamera_out
arbete_outsider
swedol_outsider