eldsjal2024_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Misstänkt drograttfylleri på E4:an

En förare rapporterades hastighetsöverträdelse på E4, vid trafikplats Måby, tidigare idag. Händelsen inträffade på den aktuella sträckan där högsta tillåtna hastighet är 110 km/h, och föraren mättes till att köra i hela 154 km/h. Det resulterade i ett fastställt bötesbelopp på 4 000 kronor för föraren.

centrum_artikel_host

Polisen misstänker om att föraren kan ha varit påverkad av droger vid tidpunkten för incidenten. Som ett resultat medtogs föraren för vidare utredning angående drograttfylleri och ringa narkotikabrott genom eget bruk. Polisens agerande har tydligt fokuserat på trafiksäkerheten och att förhindra farliga överträdelser på våra vägar. Överträdelser som denna kan leda till konsekvenser för både föraren och andra trafikanter. Förare uppmanas att alltid följa gällande hastighetsgränser och att undvika att köra under påverkan av droger eller andra olagliga substanser.

steningekompani_helsida
mp_helsida_eu
storemore_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

eldsjal2024_helsida
connys_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
storemore_out
eldsjal2024_out
nrh_sigtuna
stentekompani_outsider
mp_eu_outsider
centrum_outsider_host