vinter_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Missnöjd kund stökade i matbutik

Polis larmades till en matbutik på Tingvalla sedan en kund som var missnöjd med sin köpta produkt började stöka.

centrum_artikel_host

Det var vid 17-tiden som polis fick tillkallas till Tingvalla efter att en kund börjat stöka och riva ner varor från hyllor samt kastade saker i golvet. Personalen utlöste larmet och övermanna kunden. Polisen anländer och tar upp anmälan om skadegörelse där kunden är misstänkt. Kunden å andra sidan anmäler personalen för misshandel. Upprinnelsen till bråket ska ha varit att manen var missnöjd med sina köpta varor.

connys_helsida
ica_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

centrum_host_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

joes-helsida
vinter_helsida
defacto_helsida
storemore_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

pantamera_avc_helsida
slottsby_helsida

Långa lastbilar kan få köra genom kommunen

Nyheter En banbrytande förändring i svensk vägtrafik kommer träda i kraft den 1 december när lastbilar får en utökad längd på upp till 34,5 meter. Detta innebär att fordonen nu kan bli nästan tio meter längre än tidigare tillåtet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
storemore_out
centrum_outsider_host
pantamera_out
ica_outsider
vinter_outsider
connys
slottsby_outsider
nrh_sigtuna
joes_outsider