centrum_panorama_hostshopping
Foto: Jamshid Jamshidi

Missnöjd kund stökade i matbutik

Polis larmades till en matbutik på Tingvalla sedan en kund som var missnöjd med sin köpta produkt började stöka.

centrum_artikel_host

Det var vid 17-tiden som polis fick tillkallas till Tingvalla efter att en kund börjat stöka och riva ner varor från hyllor samt kastade saker i golvet. Personalen utlöste larmet och övermanna kunden. Polisen anländer och tar upp anmälan om skadegörelse där kunden är misstänkt. Kunden å andra sidan anmäler personalen för misshandel. Upprinnelsen till bråket ska ha varit att manen var missnöjd med sina köpta varor.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida

Renoveringen av Stora gatan pausas över sommaren

Notiser Renoveringen av Stora gatan i Sigtuna har gått enligt tidsplan och alla vårens etapper är nu färdiga. Som planerat kommer arbetet att pausas över sommaren för att inte störa handeln och turismen under högsäsongen, och det återupptas igen den 19 augusti.

Skyfall förväntas i kommunen idag

Notiser Meteorologerna har utfärdat en varning för skyfallsliknande regn i Sigtuna kommun och övriga delar av södra Svealand och norra Götaland. Enligt prognoserna kommer kraftiga skurar att bildas under eftermiddagen, vilket kan ge stora mängder regn lokalt och orsaka översvämningar.

mp_tack_helsida

SSHL satsar på ny belysning som en del av energieffektiviseringen

Nyheter Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket (SSHL) har genom finansiering från EU tagit ett stort steg mot hållbarhet och energieffektivisering. Med stöd från Signify och EU-projektet "Eco2 Schools as New European Bauhaus Lab" har skolan sett märkbara förbättringar i både energieffektivitet och studiemiljö.

brobygget_2024

Sommarlovsbiljetten är igång

Nyheter Under sommarperioden 5 juni till 27 augusti reser ungdomar mellan 12 och 18 år gratis med SL-trafiken. Initiativet med lovkortet är ett steg från Region Stockholm för att uppmuntra miljövänliga resor.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_tack_outsider
connys
centrum_outsider_host
brobygget_outsider
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider
pantamera_out