vinter_pan
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Misslyckades med att tända eld på bilar

Någon försökte under natten tända eld på ett flertal bilar som stod parkerade vid Norrbackavägen men utan att lyckas.

centrum_artikel_host

Brandkår larmades vid 1.30-tiden till Norrbackavägen med anledning av att någon hällt drivmedel på parkeringen. Polisen uppger att man sedan försökt tända på bilarna men bara en mindre brand uppstod utan att den spridit sig till bilarna. Brottet rubriceras som försök till skadegörelse genom brand.

Men i närheten brann i alla fall tre bilar, utanför Norrbackaskolan. Där ar polisen upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand. Ingen person har frihetsberövats i de båda ärendena.

connys_helsida
joes-helsida

Långa lastbilar kan få köra genom kommunen

Nyheter En banbrytande förändring i svensk vägtrafik kommer träda i kraft den 1 december när lastbilar får en utökad längd på upp till 34,5 meter. Detta innebär att fordonen nu kan bli nästan tio meter längre än tidigare tillåtet.

slottsby_helsida
vinter_helsida

Polisen varnar nu för bildelsstölder

Nyheter Ett ökande antal stölder av airbags, rattar, navigationsutrustning och byggmaskiner skapar oro i Sigtuna, Upplands Väsby och Sollentuna. Företagsbilar och fordon med kostsamma verktygsuppsättningar är särskilt utsatta för denna typ av brott.

oppethus_dec
defacto_helsida

Ny rapport: Så robust är Sigtuna kommun

Nyheter Sigtuna är på 19:e plats i länet av 26 kommuner och 97 i riket av 260 kommuner när WSP släpper sin årliga ranking över kommunernas förmåga att hantera kriser och motstå förändringar i en osäker omvärld.

pantamera_avc_helsida
ica_helsida

Var tredje elev tar inte gymnasieexamen

Nyheter En ny genomgång av statistik från Skolverket avslöjar att i Sigtuna kommun klarade endast 70 procent av eleverna att ta gymnasieexamen inom tre år. Denna siffra speglar en nationell trend där nästan 30 procent av eleverna i hela landet inte når examen inom samma tidsram.

storemore_helsida
nrh_sigtuna

Trafikolycka på E4:an vid Arlanda

Blåljus En trafikolycka som involverar fyra personbilar inträffade på E4 vid trafikplats 181 Arlanda i riktning mot Stockholm. Polisen kontaktades om händelsen och är på plats.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

oppethus_out
joes_outsider
vinter_outsider
slottsby_outsider
nrh
connys
ridskola_2020_outsider
storemore_out
swedol_outsider
pantamera_out
ica_outsider