defacto_pan2020
Polis vid Märsta station med anledning av att en person misshandlatFoto: MMS-Bild

Busschaufför misshandlades

En busschaufför misshandlades av en man vid 21-tiden på tisdagskvällen.

centrum_artikel_host

Bussföraren blev slagen av en man och larmade om misshandeln. Polis var snabbt på plats och den misstänkte som är en man i 35-årsåldern kunde snabbt lokaliseras. Bussföraren skadades inte och den misstänkte kördes till sitt boende. Han är misstänkt för misshandel och narkotikabrott.

centrum_host_helsida
humbacken_helsida
defacto_helsida
moderat_pan_helsida
mordet på Norrbacka

Söker vittnen efter dödskjutning

Nyheter Polisen uppges vara i ett intensivt skede kring dödsskjutningen på Norrbacka i oktober och söker därför fler vittnen: - Utredarna har jobbat mycket intensivt sedan händelsen och fått genombrott i utredningen som har föranlett att misstänkta personer kunnat identifieras och frihetsberövas. Fler frihetsberövanden kan inte uteslutas, skriver Polisen i ett pressmeddelande.

pantamera_avc_helsida
EXTRA

Polis utreder mordförsök efter skjutning

Nyheter Det var under lördagen som polis larmades till en adress i centrala Märsta sedan man hittat skotthål i en bostad. Ingen har ännu gripits och polis uppmanar allmänhet som har tips att höra av sig.

oppethus_helsida_2023
connys_helsida

Polis utredde skottljud – Inga tecken på skjutning

Nyheter Polis fick vid 11.30-tiden samtal om skottlossning i Märsta. Ett stort pådrag larmades till ett område som låg i närheten av en skola: - Inget tyder på att det varit någon skottlossning, säger Towe Hägg vid Polisens ledningscentral.

Extra

Blodig man hittad i trapphus

Nyheter Polisen larmades till Valsta med anledning av att en skadad man hittades: - Det är någon form av stickvapen som använts, säger Pär Fahlström vid Polisens ledningscentral.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_outsider_host
oppethus_agy_2023_outsider
pantamera_out
humbacken_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
connys
swedol_outsider