nationaldagen_pan
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Misshandel i Valsta – Man omhändertagen

Vid 2-tiden i natt larmades Polis till Valsta med anledning av att bråk.

centrum_artikel_host

Det var vittnen som larmade polis vid 2.15 natten mot onsdagen med anledning av ett pågående bråk i Valsta rapporterar UNT.se. Två personer hann försvinna från platsen men en person omhändertogs. En man omhändertogs på grund av sin berusning. En anmälan om misshandel har även upprättats.

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

bygdensdag_helsida
mp_helsida_eu
connys_helsida
seniormassa_pan

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

eldsjal2024_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida

Sigtunas rådhus fyllde 280 år

Nyheter I lördags firade Sigtuna en viktig milstolpe – det var 280 år sedan Sigtuna Rådhus invigdes av Eric Kihlman den 18 maj 1744. Detta historiska ögonblick markerades av invånarna med glädje och stolthet över stadens rika kulturarv.

Extra

Sigtunas befolkning minskade

Nyheter Sigtuna kommun upplevde en befolkningsminskning med 31 personer under första kvartalet 2024, vilket är den största minskningen under ett kvartal på hela 2000-talet. Trots att fler barn föddes än personer dog, var det fler som flyttade från kommunen än till den, vilket resulterade i en minskning av invånarantalet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
bygdensdag_outsider
nrh_sigtuna
seniormassa_outsider
eu_valet_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
nationaldag_outsider
eldsjal2024_out
centrum_outsider_host