eu_valet_panorama
Foto: Insändarbild

Mindre köer på Arlanda

Arlanda som haft problem med köer under sommaren har nu kommit tillrätta med personalbristen.

centrum_artikel_host

Under sommaren var det säkerhetskaos på Arlanda med anledning av de långa köerna till säkerhetskontrollen. Personalbrist var orsak och Avarn som skötte bemanningen har kritiserats, likasp Swedavia och Säpo som skyndsamt behövde hantera säkerhetsklassningar för personal som ska jobba på airside. Radio Stockholm rapporterar att köerna nu minskat och är normala varpå rekommendationen att komma tre timmar innan en flight slopats.

connys_helsida

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

mp_helsida_eu
pantamera_avc_helsida
seniormassa_pan
centrum_host_helsida

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

eldsjal2024_helsida
bygdensdag_helsida

Sigtunas rådhus fyllde 280 år

Nyheter I lördags firade Sigtuna en viktig milstolpe – det var 280 år sedan Sigtuna Rådhus invigdes av Eric Kihlman den 18 maj 1744. Detta historiska ögonblick markerades av invånarna med glädje och stolthet över stadens rika kulturarv.

Extra

Sigtunas befolkning minskade

Nyheter Sigtuna kommun upplevde en befolkningsminskning med 31 personer under första kvartalet 2024, vilket är den största minskningen under ett kvartal på hela 2000-talet. Trots att fler barn föddes än personer dog, var det fler som flyttade från kommunen än till den, vilket resulterade i en minskning av invånarantalet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eldsjal2024_out
connys
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
nationaldag_outsider
bygdensdag_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
seniormassa_outsider
eu_valet_outsider