kyrka_advent _pan
Foto: Insändarbild

Mindre köer på Arlanda

Arlanda som haft problem med köer under sommaren har nu kommit tillrätta med personalbristen.

centrum_artikel_host

Under sommaren var det säkerhetskaos på Arlanda med anledning av de långa köerna till säkerhetskontrollen. Personalbrist var orsak och Avarn som skötte bemanningen har kritiserats, likasp Swedavia och Säpo som skyndsamt behövde hantera säkerhetsklassningar för personal som ska jobba på airside. Radio Stockholm rapporterar att köerna nu minskat och är normala varpå rekommendationen att komma tre timmar innan en flight slopats.

moderat_pan_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
advent_kyrka_helsida
agy_oppethus
dackskifte_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

centrum_host_helsida
connys_helsida

Uppgraderar vädervarning

Nyheter SMHI uppgraderar vädervarningen för söndagen till en Orange varning gällande Sigtuna kommun och större delen av länet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
centrum_outsider_host
kyrka_outsider_advent
nrh
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
dackskifteoutsider
connys