moderat_pan_nov
Foto: Svenska Spel/Adam Wrafter

Miljonvinnare ska återuppta renovering

Personen som vann på Keno på Midsommarafton visade sig vara en 35-årig man som nu ska återuppta renovering i sitt hem.

centrum_artikel_host

Svenska spel har nu identifierat den spelare som vann på Keno under midsommar, det visade sig vara en man som spelade för tio kronor och vann fem miljoner.
– Jag och brorsonen låg och solade när jag sa ”ikväll ska jag spela på Keno och jag kommer bli miljonär”. Det är så sjukt att det blev så också, berättade mannen när han gratulerades av Svenska Spels Turs vinnarkommunikatör några timmar senare när det visade sig att mannen vunnit hela fem miljoner kronor på fredagskvällens dragning, säger mannen i ett uttalande.

Mannen upptäckte vinsten i samband med en powernap innan middagen, han såg att en boll matchade det spel han lagt.
– Jag tänkte bara ”vad fan, det här kan inte stämma, det är för bra för att vara sant” så jag gick ut till min bror och visade honom som också trodde att det var ett skämt, berättade mannen som fortfarande var i chock och ännu inte fått någon sömn.

Pengarna ska mannen använda till renovering av huset som han var tvungen att pausa på grund av pengabrist.
– Det här kommer väldigt lägligt. Nu kommer jag också kunna ta sista veckan ledig på jobbet jag ska sluta på, sa mannen glatt.

budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

agy_oppethus
vintermarknad_helsida
moderat_pan_helsida
advent_kyrka_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

connys_helsida
julmarknad_2022
centrum_host_helsida
defacto_helsida
pantamera_avc_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

dackskifte_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

kyrka_outsider_advent
dackskifteoutsider
nrh
vintermarknad_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
connys
centrum_outsider_host
marknaden_outsider
swedol_outsider