moderat_pan_nov
Foto: Svenska Spel/Adam Wrafter

Miljonvinnare ska återuppta renovering

Personen som vann på Keno på Midsommarafton visade sig vara en 35-årig man som nu ska återuppta renovering i sitt hem.

centrum_artikel_host

Svenska spel har nu identifierat den spelare som vann på Keno under midsommar, det visade sig vara en man som spelade för tio kronor och vann fem miljoner.
– Jag och brorsonen låg och solade när jag sa ”ikväll ska jag spela på Keno och jag kommer bli miljonär”. Det är så sjukt att det blev så också, berättade mannen när han gratulerades av Svenska Spels Turs vinnarkommunikatör några timmar senare när det visade sig att mannen vunnit hela fem miljoner kronor på fredagskvällens dragning, säger mannen i ett uttalande.

Mannen upptäckte vinsten i samband med en powernap innan middagen, han såg att en boll matchade det spel han lagt.
– Jag tänkte bara ”vad fan, det här kan inte stämma, det är för bra för att vara sant” så jag gick ut till min bror och visade honom som också trodde att det var ett skämt, berättade mannen som fortfarande var i chock och ännu inte fått någon sömn.

Pengarna ska mannen använda till renovering av huset som han var tvungen att pausa på grund av pengabrist.
– Det här kommer väldigt lägligt. Nu kommer jag också kunna ta sista veckan ledig på jobbet jag ska sluta på, sa mannen glatt.

yrkesutbildning
defacto_helsida
centrum_host_helsida
ica_helsida
connys_helsida

EU-delegater besökte Märsta

Politik EU-befinner sig som bekant i Arlandastad XPO under det första halvåret och på fredagen besökte ett antal delegater Märsta för att diskutera integration.

moderat_pan_helsida
pantamera_avc_helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
ica_outsider
centrum_outsider_host
nrh
swedol_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider