centrum_panorama_hostshopping
Foto: Pressbild

MilDef expanderar i Stockholmsregionen med etablering i Rosersberg

För att möta den ökande efterfrågan på integrationstjänster i Sverige expanderar MilDef sin kapacitet i Stockholmsregionen med en ny verksamhetsanpassad fastighet på över 6 000 kvadratmeter i Rosersberg.

centrum_artikel_host

Projektet, som planeras starta hösten 2024 och vara klart för inflyttning ett år senare, kommer att fyrdubbla MilDefs kapacitet inom integrationstjänster och möjliggöra större uppdrag. Den nya kontors- och produktionsanläggningen kommer att ligga i Rosersberg, och är ett samarbete med fastighetsutvecklaren LEJE Fastigheter AB. MilDef har vuxit ur sina nuvarande lokaler norr om Stockholm, och den nya fastigheten kommer att erbjuda bättre anpassade utrymmen för både produktion och arbetsmiljö.

Daniel Ljunggren, VD och Koncernchef för MilDef, säger att den nya anläggningen i Stockholmsregionen är en viktig milstolpe i företagets tillväxtresa. Carl Runemar, Chef för affärsområde Sverige/Finland, tillägger att den nya, större lokalen kommer att möjliggöra mer avancerade uppdrag och samla all produktionspersonal under ett tak.

Den nya anläggningen kommer att fungera som ett centralt nav för MilDefs svenska marknad och är strategiskt placerad nära motorväg, flyg och kollektivtrafik. Detta projekt är också en del av MilDefs strategi att konsolidera sina hyreslokaler i Stockholmsregionen.

brobygget_2024

Trots negativt halvårsresultat tror Arlandastad Group på vändning

Näringsliv Arlandastad Group ser ljusare på framtiden efter ökad aktivitet på marknaden under första halvåret 2024: – Aktiviteten på marknaden ökade under första halvåret, och vi planerar för en högre utvecklingstakt framöver. Åtgärder för att förbättra lönsamheten är fortsatt starkt prioriterade, säger Dieter Sand CEO, Arlandastad Group.

fritidsbanken_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
brobygget_outsider
centrum_outsider_host
klara_outsider
pantamera_out