moderat_fokus_pan

MIK:s förlustfria svit bröts på Midgårdsvallen

Märsta IK noterade första förlusten sedan premiären mot GUSK i en spännande match på Midgårdsvallen. Efter en stark segerrad på fem matcher kämpade Märsta IK mot GUSK, men GUSK lyckades ta hem segern med 3-1.

centrum_artikel_host

Märsta IK led sitt första nederlag sedan premiären när de förlorade med 3-1 mot GUSK på Midgårdsvallen. Märsta IK hade varit obesegrade i fem matcher och hade vunnit tre av sina senaste fem matcher under den senaste månaden. Trots att GUSK befann sig i den nedre delen av tabellen förväntades Märsta IK ta hem segern i matchen.

GUSK tog ledningen med 1-0 i halvtid genom en straff som sattes in av Daniel Aramesh i den 7:e minuten. Först i den 64:e minuten lyckades Märsta IK kvittera genom ett mål av Calvin Yarjah. Men GUSK svarade snabbt och återtog ledningen med 2-1, och en självmål ledde till att de utökade sin ledning till 3-1. Det var en tung förlust för Märsta IK, som nu förbereder sig för en Upplandsderby-match mot BKV Norrtälje den 24:e maj, som kommer att spelas borta i Norrtälje.

Denna text genererades med en textrobot

herrallsvenskan

Skånela vann dramatisk match

Handboll Det var en spännande och dramatisk match mellan Skånela IF och IFK Ystad som ägde rum i Vikingahallen inför 200 ivriga åskådare. Matchen slutade med en knapp seger för hemmalaget Skånela, som vann med 27-26.

pantamera_avc_helsida
division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Fotboll Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

defacto_helsida
moderat_fokus_helsida
connys_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

centrum_host_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

joes-helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

hockeyskola_helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

adhd_kommun

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

sap_sep23_helsida
nrh_sigtuna
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

ica_helsida
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Handboll På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
moderat_bli_medlem
kommun_adhd_outsider
pantamera_out
ica_outsider
centrum_outsider_host
swedol_outsider
nrh
hockeyskola_outsider
socialdem_sep23_outsider
kommun_skoterska_outsider
joes_outsider
ridskola_2020_outsider